Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Proveri.na kucnu adresu.okreni odmah savez...

- - - - - - - - - -

Kraj, nema više, gotovooooo
:zskace::zskace::zskace:

- - - - - - - - - -

Naravno, čestitke svima koji su položili[/QUOTE]

AKI011 cestitke od srca!!!! Da brdo parica zaradis na sertifikat :)

- - - - - - - - - -

Zamoli ih da ti kazu tel.jer nisi dobio pismo...javljaj.. :)

Poštovane kolege, ovim putem bi da se zahvalim svima koji su mi pružali pomoć za ovih godinu i po dana dok sam spremala ispite, svaka čast na kolegijalnosti. Svima koji su položili čestitam a ostalima želim puno sreće u daljem polaganju. Hvala Vam bez Vas ne bih uspela za tako kratak period sve da položim. Pozdrav svima. :zskace::zpozdrav2:

Stigli rezultati :zskace:
2.1. - položen
2.5. - položen
2.6. - položen
:zskace:

Čestitam svima koji su položili, a oni koji nisu - glavu gore i u nove pobede!!!!

E, sad meni bi mnogo značilo bilo šta u vezi 2.2, 2.3 i 2.4. Ako neko ima polovnu literaturu da proda, slobodno neka se javi.
Ako ja mogu nešto da pomognem tu samz:)

Stigli konačno i meni rezultati, nažalost nisam položio 2.7! 41 poen, iako sam bio poprilično siguran da ću imati bar 55. Zanima me kakva je procedura da se pogleda ispit, možda nešto nisu pregledali slučajno ili tako nešto! Da li je neko imao takva iskustva, i vredi li pokušavati? :)

Kolega od pre dva roka ne daju radove na uvid.Moze se napisati zahtev da komisija ponovo pregleda rad,to je jedina opcija.
U svakom slucaju zelim ti vise srece u junu...

Stigli rezultati :zskace:
2.1. - položen
2.5. - položen
2.6. - položen
:zskace:

Čestitam svima koji su položili, a oni koji nisu - glavu gore i u nove pobede!!!!

E, sad meni bi mnogo značilo bilo šta u vezi 2.2, 2.3 i 2.4. Ako neko ima polovnu literaturu da proda, slobodno neka se javi.
Ako ja mogu nešto da pomognem tu samz:)

Meni bi trebala literatura za 2.6 na email paksi009@gmail.com Hvala

Back