Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada sam se vec zabrinula zasto mi jos nisu stigli rezultati, juce stize posta, a u njoj lepe vesti. Polozeni 2.6. i 2.7.
Zahvaljujem svima koji su mi slali materijal, stvarno ste jako kolegijalni i pre svega, nesebicni.
Treba vec razmisljati o junskom roku. Koristila bi mi bilo koja informacija o ispitima 2.8. i 2.9..
Da li kupovati knige, ima li nekih skripti?
Unpred hvala.

Kada sam se vec zabrinula zasto mi jos nisu stigli rezultati, juce stize posta, a u njoj lepe vesti. Polozeni 2.6. i 2.7.
Zahvaljujem svima koji su mi slali materijal, stvarno ste jako kolegijalni i pre svega, nesebicni.
Treba vec razmisljati o junskom roku. Koristila bi mi bilo koja informacija o ispitima 2.8. i 2.9..
Da li kupovati knige, ima li nekih skripti?
Unpred hvala.
Ostavite mail

Pozdrav svima!

Posle predugog odlaganja, namera mi je da u junu krenem sa ispitima pri Savezu. Krecem od pocetka - zvanje racunovodja. Od 2006. godine radim takav posao u jednoj ozbiljnoj firmi i do sada nisam ni razmisljala o tome da polazem bilo sta. Posao sam naucila u praksi, sto ima svojih prednosti. Sada zelim da ovu pricu zaokruzim i sertifikatima. .
Bicu zahvalna na svakom savetu. Trudicu se da iscitam sto vise onoga sto ste do sada ovde komentarisali kako ne bih ponavljala pitanja koja je vec neko postavio. Takodje, ukoliko neko raspolaze nekim oblikom literature, testova za ispite za zvanje racunovodja koje bi ustupio ili prodao, molila bih da me kontaktira na mail tetaruza33@gmail.com I da, ukoliko je je neko od vas trenutno u pripremama na istom stepenu kao ja, eto i ekipe za pripremu i polaganje ispita. :) Jos jednom, hvalaaa :)

Poštovanje, nova sam u ovakom vidu informisanja zato Vas molim ne zamerite mi na greškama ukoliko ih bude bilo.
Imam dilemu pa se nadam da mi saveti mogu pomoći. Želela bih da polazem za ovlascenog racunovodju a i imam ponudu za neki kurs za zavrsni račun pa me interesuju vaša mišljenja sta bi mi bilo pametnije.

Šta mislite o ACCA sertifikatu u računovodstvu?
Da li je neko od vas polagao/spremao ove ispite?
Da li znate kakav je odnos kad je tezina u pitanju?

Hvala vam.

Pozdrav

Kolega, evo ja sam zainteresovana za ACCA, moj mejl je bekana82@live.com, molim da mi se javite, imam nekoliko pitanja...
Unarpred hvala!!!

- - - - - - - - - -

ACCA je zaista sjajna stvar. Medjunarodno priznat sertifikat i nije smesno uopste.

Uci se kao i za SRRS. Ja sam trenutno u procesu. Priznali su mi i par ispita sa faksa nakon slanja ovlascenog prevoda plana sa faksa.
Nije tesko ako se uci. Isto imas dva roka u godini.
Takodje i kosta 70 funti plus valjda oko 100 funti godisnje yearly fee.... Ali za razliku od srrs sve je maksimalno online podrzano. Takodje i na FB. I sto je jos gotivnije ispiti se polazu u British Councilu a prijava se vrsi online.

imas sve na www.accaglobal.com

i naravno sve je na engleskom tako da bas moras da znas jezik onako dobro.

Kolegenice, ja bih na ACCA, pa bih molila da me malo uputite ako nije problem, moj mejl je bekana82@live.com, molim da mi se javite, imam par pitanja...
Unapred hvala!!!

Back