Cat_Woman
Zainteresovan član
- Poruka
- 185
Moze li neko od make- up experata (ili bilo ko ko je usluzan :smile: ) da mi objasni kako da odradim dobar cat eyes make-up? Sta tacno treba da radim ajlajnerom, a sta senkom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a sta podrazumevas pod cat eyes?postavi fotkucute_kitten:Moze li neko od make- up experata (ili bilo ko ko je usluzan :smile: ) da mi objasni kako da odradim dobar cat eyes make-up? Sta tacno treba da radim ajlajnerom, a sta senkom?
za to perutanje idi kod lekara,moze biti neki seborejicni dermatitis koji se inace siri pa ti moze preci na ostale delove lica i glave uopste(imam iskustvo)malecka:wheeey blesice, fantasticna tema
pohvale svim kozmeticarkama koje su ucestvovale. obicno nemam zivaca da citam temu od pocetka do kraja,ali ova mi je bila zanimljiva.
imam par pitanja:
1) sta da radim sa perutanjem u predelu obrva, kako da se toga resim?
2) letos sam se rasekla ziletom i ostala mi je tamna fleka na nozi kao oblik oziljka - sta s tim da radim? imam jos jednu fleku koja je nastala kao posledica opekotine od trenja. jel se to resava cinkovom masti??? znam da one dublje oziljke najbolje resava CONTRACTUBEX gel - njim sam prezadovoljna
3) sta mi preporucujes za sminkanje, koje kombinacije : imam plave oci i crveno crnu kosu, a ten bledunjav /jer sam prirodna plavusa-ono lako pregorim, pa se ni ne suncam/? eto nikad nisam imala priliku da pitam profi sminkera![]()
pozdrav!
hanibal77:a sta podrazumevas pod cat eyes?postavi fotku![]()

ljubimica:Joj ljudi i ja imam problem!Pa vidite ja nemam bubuljice po licu vec po ledjima...UPOMOCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!Neznam sta da radim svako vece se tusiram a svaki treci dan pilingujem ledja pa ljudi pomozite a onaj saj eh da je namam tako nesto!!!!!
)ali za svaki slucaj evo ti resenja....akneroksid krem(ili bilo koji na bazi benzoil peroksida)potrazi u apoteci,pomaze sigurno 
E izgleda da sam nasla to sto sam 'tela, na ovoj strani http://www.beautymark.ca/beauty101/index.php ako jos nekog zanima
Inace, ima jako dobar sajt sa savetima o make up-u korak po korak na www.temptalia.com
sto se tice slike, ovako nesto sam trazila
![]()
za perutane obrati se dermatologu a za savet sto se make up tice, savet za jesen tple nijanse jeseni kombinacija rdje sa plavichastom oplovkom ili braon senkom umesto olovke ce ici odlicno sa tvojom kosom i tenom.ZA cink, on ne resava oziljke vec sasuhuje ranice ili akne ,bubuljice pozdrav dragawheeey blesice, fantasticna tema
pohvale svim kozmeticarkama koje su ucestvovale. obicno nemam zivaca da citam temu od pocetka do kraja,ali ova mi je bila zanimljiva.
imam par pitanja:
1) sta da radim sa perutanjem u predelu obrva, kako da se toga resim?
2) letos sam se rasekla ziletom i ostala mi je tamna fleka na nozi kao oblik oziljka - sta s tim da radim? imam jos jednu fleku koja je nastala kao posledica opekotine od trenja. jel se to resava cinkovom masti??? znam da one dublje oziljke najbolje resava CONTRACTUBEX gel - njim sam prezadovoljna
3) sta mi preporucujes za sminkanje, koje kombinacije : imam plave oci i crveno crnu kosu, a ten bledunjav /jer sam prirodna plavusa-ono lako pregorim, pa se ni ne suncam/? eto nikad nisam imala priliku da pitam profi sminkera![]()
pozdrav!
hej blesice ja imam problemimam zelene oci i podocnjakeee stalno..a stavljam crni kreon pa podocnjaci jos vise dodju do izrazaja
sta da radim stavljala sam i korektor za podocnjake i ono kamilicu drzala al nista...ili mi preporuci neku drugu boju...da i stavljam tamno smedju sjenku...
jao andjelka sve si pobrkala
prvo reci sta zelis da postignes puderom?da sakrijes neki nedostatak,ujednacis ten,matiras ten,dobijes bronzani izgled?
zatim kakav je izgled tvoje koze?ako je normalna onda nema masnu t zonu,imas li prosirene pore?
i na kraju koliko para imas?
E izgleda da sam nasla to sto sam 'tela, na ovoj strani http://www.beautymark.ca/beauty101/index.php ako jos nekog zanima
Inace, ima jako dobar sajt sa savetima o make up-u korak po korak na www.temptalia.com
sto se tice slike, ovako nesto sam trazila
![]()

ovako,preporucujem ti tecni puder sa prahom u sebi
tecni puder ce ti izjednaciti ten,zastiti od vetra a prah u njemu ce upiti ono sto treba da se ne bi sjajila,meni je savrsen za to DIOR ICONE ali sigurna sam da ces i kod bourjois naci ekvivalentan proizvod
kameni i u prahu mogu samo da matiraju,nemaju neku moc pokrivanja,njihov efekat je onako vise za leto kad imamo vec prirodno lep ten
(koza koju ti navodis se zove mesovita)
Moze li neko od make- up experata (ili bilo ko ko je usluzan :smile: ) da mi objasni kako da odradim dobar cat eyes make-up? Sta tacno treba da radim ajlajnerom, a sta senkom?
nemoguce 65€ ,ovde su najskuplji tecni puderi 36€ :?
tecni-da ali tecni matirajuci(imas razne tecne-hidratantne,hranljive-to nikako za tebe,opakopokrivajuce...