Cao drage mame.Prvi put sam sa vama i jako mi se dopada kako caskate.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možete sad već slobodno...mada moj nije voleo nijedno jelo sa maslinovim uljem nego sam umesto toga stavljala malo putera...mnogo je vazdušastija kašica sa puterom...
misliš na maslinovo ulje?...Monini devičansko je najbolje,a što se putera tiče bilo koji je dobar...
Hoda i sisa????
Moram priznati da mi je to nekako antiprotivno, a možda to samo iz mene progovara ljubomora jer je meni mleko nestalo sa 6 meseci![]()
mi smo sad već toliko napredovali da uveče kada popije mleko malo se još rvemo na velikom krevetu i onda on sam traži da ga stavimo u njegov krevetac,tamo se još malo igra sa Vini Pu,priča mu nešto i onda sam zaspi,ne treba ga više uspavljivati na krilu...mada je on još lagan,ali ne znam šta bih radila da moram i kad bude stariji da ga uspavljujem na rukama...imam sreće sa njim...a i mi smo ga nosali duuuuuuuuuuuugo duuuuuuuuuuuuugo...sada se ponovo budi noću,mada to davno nije radio,ali izgleda da mu 2 donje dvojke izlaze odjednom,pa ga verovatno to muči..
Da bas ne odskocim od teme i mi smo nocas morali dasu da smestimo pored nas,desi se po nekad,odvalismo jutros do deset svo troje...inace bi vec u osam bili na nogama.
Nego ja hocu da pitamkada ste pocele da dodajete SO u kasice??? mi imamo 7 i po..
jaoj ennna,blago tebi,kad bi Gabriel toliko spavao,ja bih bila srećna...on zaspi oko 22h,i budi se oko 5-6h da popije mleko,pa spava još sat vremena i to je sve,a danju ne spava,nema šanse,a strašno je aktivan...
i nama izlaze donje dvojke...a koliko ste vi stari???
Auuu draga, pa jel ti ne bude nervozan kasnije popodne? Ja sam probala Luki da izbacim dnevno spavanje, ali nije mogao da izdrži. U 6h popodne je bio mrtav. Onda mi je bolje da ga uspavam oko 12-1h i da ga pustim sat, dva da spava, nego da mi zaspi u 6h popodne.
Doduše, davno sam to pokušala, oko godinu ipo dana, možda bih mogla opet. Jer stvarno jako loše spava. Mada kada je bolestan (kao ovih dana), ne može da spava celu noć, jer ga budi kašalj i ne može da diše.... Joj srce me boli zbog toga![]()
Da bas ne odskocim od teme i mi smo nocas morali dasu da smestimo pored nas,desi se po nekad,odvalismo jutros do deset svo troje...inace bi vec u osam bili na nogama.
Nego ja hocu da pitamkada ste pocele da dodajete SO u kasice??? mi imamo 7 i po..