Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Izvini što dosađujem, koliko puta dnevno?
ja sam prvi dan 3 puta,od toga jedan obavezno pred spavanje,a drugi dan samo posle kupanja,odnosno pred spavanje...stvarno nam je mnogo pomoglo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini što dosađujem, koliko puta dnevno?
Jel' to treba da bude samo vrela voda?
Ja sam Stefana inhalirala iznad čajeva sa propolisom, a uzeli smo i neki med sa raznoraznim travama, baš kao za inhalacije
mislim da je i na srpskom RSVuhvatila si me...šta je to RSV?...sva sreća što kažu da deca mnogo lakše podnose ove viroze nego odrasli,ali stvarno ih ovde ima toliko vrsta..zaista ne želim da te plašim...samo vama će promena klime u prvo vreme sigurno predstavljati problem...
jer nismo imali bas adekvatnu odecu 

ja sam prvi dan 3 puta,od toga jedan obavezno pred spavanje,a drugi dan samo posle kupanja,odnosno pred spavanje...stvarno nam je mnogo pomoglo...
u 3dl vrele vode baciš prstohvat bosiljka i prstohvat morske soli...to je to...čak i ja inhaliram s tim,kada mi je začepljen nos...
Zia ja sam kupila bosiljak ali oklevam kao ,feelgood....nest mi strasno da ga i tako mucim, i za ovo kapanje u nos strasno kuka.,....jesam ja najkilavaja mama ili sta?
.Mackice tvoje dete je vece kad vec duva nos. Mi imamo bebe od 4 meseca pa je malo frkica.
Jel obicna so ide u vodu za inhalaciju?
Stavila sam i one zakacaljke sa vodom na radijatore.
mislim da je i na srpskom RSV
evo link
http://www.mayoclinic.com/health/respiratory-syncytial-virus/DS00414
nama ova klima jako ne odgovara, i meni i Filipu
to je najjaci razlog zbog kog se selimo
bili smo prosle zime u Srbiji i super mu je bilo, cak se par puta smrzojer nismo imali bas adekvatnu odecu
skroz mu odgovara klima u Srbiji... mali Srbin, krv nije voda...![]()
. E sad, jel treba da krene samo napolje ili ipak posle pumpicom izvlacis? Nama su samo curile bale iz usta
)))))). Ali evo ga barem necujno dise i igra se, videcu dokle...Zia mi probasmo i izdrzali smo 4 minuta. E sad, jel treba da krene samo napolje ili ipak posle pumpicom izvlacis? Nama su samo curile bale iz usta
)))))). Ali evo ga barem necujno dise i igra se, videcu dokle...
Da, kasnije dođe do toga da zna, ali neće uvek, ili neće jako, ili....Mackice tvoje dete je vece kad vec duva nos. Mi imamo bebe od 4 meseca pa je malo frkica.
Jel obicna so ide u vodu za inhalaciju?
Stavila sam i one zakacaljke sa vodom na radijatore.
Srcecna mama, nikako hladne obloge na glavu, hladjenjem nekog dela tela izazivamo da krv jace struji tamo i podigne temperaturu, sto nikako ne zelimo da podignemo u glavi...zato se hladne obloge(razne varijante) stavljaju na noge da bi tamo odvukle temperaturu, nikako u glavu...
Samo napred! SRECNO
) detetu staviti dve gaze ili vate natopljene istim rastvorom ispod pazuha, umotati ga velikim peskirom i tako drzati desetak minuta...piosle ponoviti isto masiranje, obrisati dete i obuci ga u cistu odecu...nikako ga previse utopljavati...
A sto se tice pelena,od 1.dana sam svojoj bebi nosila samo Pampers,i nikakvih problema bilo nije... Mislim da je to sa povijanjem mucenje i za majku,a narocito i za dete...
Mi imamo malo drugaciji problem. Ne curi joj iz nosa, uopste, ali kad zaspi nosic joj krci strasno. Jutros je bila sasvim normalna, lepo jela i opet pocela da krci kad je zaspala. Pojacala sam ishranu u smislu svezih vitamina i cajeva, juce izvadili krv, sve je normalno, veceras idemo kod lekara.

Nama je lekar za to rekao da je u pitanju treći krajnik.
Baš me zanima šta će vama reći vaš lekar.