esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Moj Nikola je alergican na Milupinu kasicu.Tri meseca mu je bio crven cmar i ja nisam mogla da shvatim od cega je.Cak smo ga lecili od candide jadnicka i nista dok nismo prestali da je jedemo.Neka deca su alergicna na Milupino mleko,pa ti ja preporucujem Hipp.Prvo sadrzi probiotike,ima gvozdja sto je za tvoju beku sada jako vazno i cena mu je znatno niza od Milupe.
Najbolje su ti te kasice u prahu.Lako se vare i sadrze adaptirano mleko.Nemoj mu jos davati kuvan pirinac jer on STEZE stolicu,pa ce bebac da se pati sa zatvorom.
Najbolje su ti te kasice u prahu.Lako se vare i sadrze adaptirano mleko.Nemoj mu jos davati kuvan pirinac jer on STEZE stolicu,pa ce bebac da se pati sa zatvorom.
Kao mi smo zastareli i to je zastarela metoda itd. Nista, mi cemo da pocnemo s tim sirokim povojem dok je mali, da skodi ne moze, a i dupe izgleda sladje kad je natrontano kao mecece
Pa kad dodjemo u BG, nadamo se oko Nove Godine, kad mali bude imao 4,5 meseca, pogledacemo i taj UZ. A dotle, zivimo od vasih saveta