srecna mama
Primećen član
- Poruka
- 867
oooooooooooooo svasta
pa nije valjda da ima tolikih ludaka

pa nije valjda da ima tolikih ludaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako me zezas... ne kapiram tvoj smisao za salu
mislim da nije super, uzasno iskustvo... i kad ti kaze da ce proci do pet godina... ko da mi ije rekao da cu vecno morati da strepim da ce moj sin iz nekog placa da se onesvesti... ali sta je tu je, to mu je zbog temperamenta

)))
)))

Pa izgleda da se mojoj sveki nisu deca trzala u snu... Kazem ti ona sve zna !!!
Ili npr. Stefan obozava da mi mrsi kosu, ( kao i vecina dece) a ona ce - joj, tako je i Mi... voleo da mrsi moju kosu, sav je na tatu !!!
Hahahahaaaa e i moja je takva al meni je to simpatično - ja baš volim da joj kažem Lena baš liči na Vas
Znaš kakva je, sva procveta i vidi se da joj milooooooooooo
Ma naše mame su PRAVE babe, svekrve će ipak morati da nam na reč veruju da su unuci njihovi

Nije obavezno. Mojoj cerki je Aptamil jako prijao, i stolica je bila mekana i napredovala je bas dobro, cak iznad proseka + nije bila gladna u medjuvremenu, vec na 3-4 sata.
Pa ja i rekoh neke bebe.Evo moja komsinica daje Aptamil i bebac nema po 5 dana stolicu i posle tvrdooooo.I jos od nekih zena sam cula.Mada,sve zavisi od dece.Moj Nikola je alergican na Milupino mleko i cmar mu je bio crven 3,5 meseca.Mi promenismo sve moguce pelene,cinkove masti i masti za gljivice i na krajui shvatim da je od Milupine kasice tj od tog mleka.

Da...secas se Milupinih zitarica od kojih moja beba ne moze da kaki? Proverila, i stvarno jeste tako. A sto se Aptamila 2 tice, uzasan je, smrdi na gumu stravicno, lepo vidim da se detetu gadi kad joj samo prinesem. Promenili, uzeli NAN 2 i sad je sve u redu.
Ali opet, sa Aptamilom 1 smo bili prezadovoljni. Svako dete je za sebe, i svaki period za sebe.
 a da,njemu su izbili donja dva zubića i lepo rastu...pedijatar rekla da sad već ne moram da blendujem hranu,nego samo viljuškom da dobro ispasiram...ali on tako neće ni da lizne...čim oseti da tu ima nešto veće,on izgura jezikom i ko pravi počne da mi izigrava povraćanje,pa onda čeka da li ću ponoviti pokušaj
a da,njemu su izbili donja dva zubića i lepo rastu...pedijatar rekla da sad već ne moram da blendujem hranu,nego samo viljuškom da dobro ispasiram...ali on tako neće ni da lizne...čim oseti da tu ima nešto veće,on izgura jezikom i ko pravi počne da mi izigrava povraćanje,pa onda čeka da li ću ponoviti pokušaj

...mislim...dobio je proliv,odneli stolicu na analizu koprokulture i candide,ali tek će biti gotovo u ponedeljak...dotle je na dijeti...samo pirinač,banane i supice(po mogućstvu krompir,šargarepa,znači sve što bi strvdnulo kaku)...i Humana HN,sve ostalo je trenutno zabranjeno..a da pileće belo meso...i sad tih par namirnica vrtim u krug do ponedeljka
...mislim...dobio je proliv,odneli stolicu na analizu koprokulture i candide,ali tek će biti gotovo u ponedeljak...dotle je na dijeti...samo pirinač,banane i supice(po mogućstvu krompir,šargarepa,znači sve što bi strvdnulo kaku)...i Humana HN,sve ostalo je trenutno zabranjeno..a da pileće belo meso...i sad tih par namirnica vrtim u krug do ponedeljka tkacio:
tkacio:

mirabel,Espi,nerviram se,vaše bebe su otprilike iste starosti sa Gabrielom...da li ste počeli davati gluten bebanima?...ja se još uvek ne usuđujem....takođe ja još uvek sterilišem flašicea da,njemu su izbili donja dva zubića i lepo rastu...pedijatar rekla da sad već ne moram da blendujem hranu,nego samo viljuškom da dobro ispasiram...ali on tako neće ni da lizne...čim oseti da tu ima nešto veće,on izgura jezikom i ko pravi počne da mi izigrava povraćanje,pa onda čeka da li ću ponoviti pokušaj
...mislim...dobio je proliv,odneli stolicu na analizu koprokulture i candide,ali tek će biti gotovo u ponedeljak...dotle je na dijeti...samo pirinač,banane i supice(po mogućstvu krompir,šargarepa,znači sve što bi strvdnulo kaku)...i Humana HN,sve ostalo je trenutno zabranjeno..a da pileće belo meso...i sad tih par namirnica vrtim u krug do ponedeljka
tkacio:
 Ja jos nisam uvodila gluten, ali sam jako striktna po pitanju uvodjenja hrane, flasice ne iskuvavam, ali je vise i ne dohranjujem, posto jede 2x dnevno i doji na zahtev. Flasicu za vodu dobro operem i temeljno isperem, a onda prokuvam vodu i time je poparim. Lenka nece ni da cuje za bananu i pirinac, ali zato obozava krompir, blitvu, palentu... Davala sam joj i kiselo mleko, nije bas odusevljena.
 Ja jos nisam uvodila gluten, ali sam jako striktna po pitanju uvodjenja hrane, flasice ne iskuvavam, ali je vise i ne dohranjujem, posto jede 2x dnevno i doji na zahtev. Flasicu za vodu dobro operem i temeljno isperem, a onda prokuvam vodu i time je poparim. Lenka nece ni da cuje za bananu i pirinac, ali zato obozava krompir, blitvu, palentu... Davala sam joj i kiselo mleko, nije bas odusevljena.I moja beba je tu negdeJa jos nisam uvodila gluten, ali sam jako striktna po pitanju uvodjenja hrane, flasice ne iskuvavam, ali je vise i ne dohranjujem, posto jede 2x dnevno i doji na zahtev. Flasicu za vodu dobro operem i temeljno isperem, a onda prokuvam vodu i time je poparim. Lenka nece ni da cuje za bananu i pirinac, ali zato obozava krompir, blitvu, palentu... Davala sam joj i kiselo mleko, nije bas odusevljena.
Sto se pasiranja tice, meni za prvo dete nije ni pala na pamet opcija da mogu da mu ne blendujem. Lenki od pocetka sve pasiram samo viljuskom i super prihvata. Jedino cu joj meso stavljati u blender, i zivu sargarepu.
mirabel,Espi,nerviram se,vaše bebe su otprilike iste starosti sa Gabrielom...da li ste počeli davati gluten bebanima?...ja se još uvek ne usuđujem....takođe ja još uvek sterilišem flašicea da,njemu su izbili donja dva zubića i lepo rastu...pedijatar rekla da sad već ne moram da blendujem hranu,nego samo viljuškom da dobro ispasiram...ali on tako neće ni da lizne...čim oseti da tu ima nešto veće,on izgura jezikom i ko pravi počne da mi izigrava povraćanje,pa onda čeka da li ću ponoviti pokušaj
tkacio:
I moja beba je tu negdeJa jos nisam uvodila gluten, ali sam jako striktna po pitanju uvodjenja hrane, flasice ne iskuvavam, ali je vise i ne dohranjujem, posto jede 2x dnevno i doji na zahtev. Flasicu za vodu dobro operem i temeljno isperem, a onda prokuvam vodu i time je poparim. Lenka nece ni da cuje za bananu i pirinac, ali zato obozava krompir, blitvu, palentu... Davala sam joj i kiselo mleko, nije bas odusevljena.
Sto se pasiranja tice, meni za prvo dete nije ni pala na pamet opcija da mogu da mu ne blendujem. Lenki od pocetka sve pasiram samo viljuskom i super prihvata. Jedino cu joj meso stavljati u blender, i zivu sargarepu.
Samo se ne opsedaj! To "izigravanje" povracanja mi je poznato, samo se ne pali na to, nego polako uvodi krpunije seckanu hranu i navici ce se.
Sto se glutena tice, ja sam (opste poznato) jedna nemarna majka koja daje svom detetu Plazmu vec 2 meseca i nikakvih problema nismo imali. Pocni sa kasicicom u vocnoj kasi, pa polako povecavaj, mi smo jos uvek na 3 kasicice Plazme, ali je jako voli i prija joj. Zitarice joj definitivno ne prijaju - voli da ih jede ali se bas muci posle toga.
Ne iskuvavam niti prokuvavam vec mesecima. Mora da se navikne na bakterije koje je okruzuju
 tkacio:
tkacio:

njicata priseti me jel i Lenka sad puni 7 meseci?...znam da je snajka tu negde,ali nisam sasvim sigurna...blago tebi što još uvek dojiš,samo nastavi tako dokle god možeš...od kiselog mleka ni od jogurta Gabriel uopšte nije oduševljen napravi facu samo tako,da umreš od smeha...
Lenka napunila 7 meseci 3. jula. Probaj da mu umesas kis. mleko ili jogurt u nesto sto voli, pa postepeno.