srecna mama
Primećen član
- Poruka
- 867
Pele,jeste li isli u setnju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A na koliko vode da se potopi kesica caja da bi to uopste imalo svrhe? Gde se moze kupiti taj termofor za stomacic sa gelom i koja mu je cena, od prilike?
a taj probiotik, to su oni jogurtići?
a taj probiotik, to su oni jogurtići?
Ma zato sma i rekl tako probiotik, jer ima različitih proizvođača; mi koristimo baš Probiotik. I umesto Orosala, takođe ima i drugih proizvođača tih elektrolita, za rehidraciju. Ja sam uzela Humanine, manje je pakovanje i sa voćnim ukusom su. mada, rekla sma već - i tako su gadni
Pele,jeste li isli u setnju?
Dobar dan cure!
Ja sam naučio da se okrećem na stomak. Ali, imam malo problema. Kad se umorim, glava mi pada pravo na krevet, i onda moram da stenjem i da plačem, jer ne mogu da dišem baš najbolje. Može li neko da mi kaže koliko će mi trebati da naučim da okrećem glavu u stranu da bih mogao da se odmorim? I kako mama moze da mi pomogne u tome?
Hvala,
Ognjen
Imamo malu dilemu - kako davati Espumisan L kapi? Ukapati ih u svaki obrok ili mu ih dati na kasicicu? Kupili smo juce onaj termofor medu..i stvar je neverovatna!!!!
Dobar dan cure!
Ja sam naučio da se okrećem na stomak. Ali, imam malo problema. Kad se umorim, glava mi pada pravo na krevet, i onda moram da stenjem i da plačem, jer ne mogu da dišem baš najbolje. Može li neko da mi kaže koliko će mi trebati da naučim da okrećem glavu u stranu da bih mogao da se odmorim? I kako mama moze da mi pomogne u tome?
Hvala,
Ognjen
Imamo malu dilemu - kako davati Espumisan L kapi? Ukapati ih u svaki obrok ili mu ih dati na kasicicu? Kupili smo juce onaj termofor medu..i stvar je neverovatna!!!!
A koliko se dugo smeju davati Espumisan kapi? Vremenski.
A Petar je danas spavao tati na stomaku citava skoro dva sata..cim stavimo njegov stomacic na nas odmah spava..
Dobar dan cure!
Hvala,
Ognjen