E za to da se natibiotik pije 5 dana najmanje nsam znala.
Moj mali je pio jednom mozda dan i po i posto je dobio proliv oni mu ukinuse a usput su i skapirali da mu ne treba.Katastrofa.
Zia75-znam kako ti je.Ma svako curenje nosica mi je palo tesko a onda su usledile "teze"bolesti i ne zelis da znas kako je mucno i bolno.Sve ce to proci a i cujem da su u Srbiji nesto svi bolesljivi,valjda promene vremena pa idealno za viruse.
mame,jel vam se desava da ste toliko nervozne da ne znate gde glavom da udarite?Samo se pitam dal dete to bas oseti a rekla bih da da!!!!
Moj mali je pio jednom mozda dan i po i posto je dobio proliv oni mu ukinuse a usput su i skapirali da mu ne treba.Katastrofa.
Zia75-znam kako ti je.Ma svako curenje nosica mi je palo tesko a onda su usledile "teze"bolesti i ne zelis da znas kako je mucno i bolno.Sve ce to proci a i cujem da su u Srbiji nesto svi bolesljivi,valjda promene vremena pa idealno za viruse.
mame,jel vam se desava da ste toliko nervozne da ne znate gde glavom da udarite?Samo se pitam dal dete to bas oseti a rekla bih da da!!!!
, a mali ni makac, prevrne se na stomak i ako uspe da se prevuce par cantimetara:rolleyes:, cak ni u hodalici(dupku) u koji smo ga stavili sa 12meseci, cisto da probamo nije vozio ni napred ni nazad, ma sou zivi
. Pokusavali smo da hoda(sve tu negde oko 12meseci-na nagovor baba, kao atrofirace mu misici ako ne vezba) i to je izgledalo onako tuzno, maltene je vukao nogice pa smo odustali
, ma svako dete ima neki svoj ritam i redosled
. Eto, nemoj da se sekiras, kod nas do 12meseci nije bilo nista od hodanja, prve cipelice smo mu kupili za rodjendan, dok su bebe oko nas, njegovog uzrasta menjale vec treci par
.
i razmisljam kako je njemu sad bezveze sto ne moze da se hrani kako je navikao. Mozda pretjerujem, ne znam, znam da nisam ni prva ni posljednja, i da su mnoge bebe tako morale, ali sta cu kad se osjecam
A popodne navali, bas kad ja nemam dovoljno.