Hipotenuza
Zainteresovan član
- Poruka
- 212
jao zia bas mi je zao za slinavka 
esperanza potpuno te razumem. moj je popisanko sampion u grcevima zbog progutanog vazduha i/ili zbog varenja, ko ce ga znati.... stalno se zali iako ga stalno izbacuje na obe strane
.
i ja bih mu dala te bakterijice i svaki put kad odem kod pedijatra hocu da je pitam za to pa zaboravim!
javi ako uocis neko poboljsanje!!!!!
moj je mis danas super zivahan penje se po meni ko free climber bez prestanka
(evo i sad mu je jedno koleno u mojoj jetri :shock: !!!) odakle mu snaga kad nije hteo posteno da ruca (samo 65g :mad
? grize mi ramena, bradu i nos. valda ga to zasiti...
i brblja brblja... "koi koi kage pua..."tesko je pisati ovako...

esperanza potpuno te razumem. moj je popisanko sampion u grcevima zbog progutanog vazduha i/ili zbog varenja, ko ce ga znati.... stalno se zali iako ga stalno izbacuje na obe strane
i ja bih mu dala te bakterijice i svaki put kad odem kod pedijatra hocu da je pitam za to pa zaboravim!
javi ako uocis neko poboljsanje!!!!!
bravo sunce mamino!!A moja mala prozdrljivica je danas pojela krompir i sargarepu sa maslinovim uljem, pa kasnije jabuku i bananu sa malo plazme (pola kasicice, sa blagoslovom pedijatra). I trazila jos. Uh, imace 150kg!
moj je mis danas super zivahan penje se po meni ko free climber bez prestanka
? grize mi ramena, bradu i nos. valda ga to zasiti...
i brblja brblja... "koi koi kage pua..."tesko je pisati ovako...
i razmisljam kako je njemu sad bezveze sto ne moze da se hrani kako je navikao. Mozda pretjerujem, ne znam, znam da nisam ni prva ni posljednja, i da su mnoge bebe tako morale, ali sta cu kad se osjecam
A popodne navali, bas kad ja nemam dovoljno.
.