mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Imam još 1 pit, preporučite neku kremu za sunčanje za bebu odd 6m ?A da nije skupa.Videla sam u Aksi...Ne znam čija je al je oko 1000 din...Ima li nešto jeftinije a da je ok, mislim koji će mu krema za 1000din 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš da je rano za bebu od 6 meseci da ide na jezero?Ili možda ne rano, ne bih ga stavljala u jezero jer se plaši vode
, i kadica mu je pojam... Napunila bih taj bazenčić vodom...Al ta voda iz jezera, zbog higijene, da nije rano na njegovu kožu??Ili lupam gluposti?
...
![]()

ma nema mesta u toj kuci, familija koja je odande, nece da se skloni na tih 10 dana u stan u basti dole nego su se nabili gore i nema mesta za nas troje
eventualno cemo mi i jos jedni da iznajmimo stan u basti pa kolima da se smucamo okolo
a nagovaram muza da odemo na more ali on nesto nece...
da vas pitam...sta mislite o tom putu u autobusu do crne gore, sa bebom od godinu dana?
ima klima u busu...moze da spava na dva sedista...nocu se putuje-klasika...
jel da cekamo sledecu godinu ili?
jel neko putovao sa detetom od godinu dana tako dugo busom?

, što da ga mučiš kad ne moraš, mislim, moždai ne bude mučenje al sačekaj lepo sled.god.da poraste, nije ti konj stao na rep!!!
Po meni je veći rizik od neposotjanja klime u busu, jačina iste 

).......ne bih da kometarisem previse o onom sto si napisao...ali bih rekla jedno, nasa beba je pila Aptamil, i zamisli tog mleka nema u Svedskoj, pa smo ga
slali iz Bg, da ne bi menjala hranu za mesec ili dva....sto samo znaci da ni u CG ne mora biti svih mleka, koja postoje na trzistu nekih zemalja...
....vode u CG odavno ima u svako doba dana i noci, vode za pice takodje, flasirane za decu Odmenjska i ostale za bebe...
....ni djavo nije bas crn koliko pricaju...a smestaj i uslovi su razliciti od grada do grada....
vidi...ovde nije bila tematika "crnogorski turizam" vec cime se opremiti za put sa bebom i situacije koje se mogu desiti (ili su se nekom desile) u slucaju odlaska u cg.
da li humane ima ili nema u cg nije stvar ocene/ocRne crne gore vec informacija koja nekom moze biti bitna.
ja nemam razloga da lazem kada kazem da je voda u sutomoru (mozda ne u celom ali u jednom delu jeste) nestajala na svaka 2-3 dana na po nekoliko sati i jednom i struja. sto se tice flasirane vode - navikao sam svom bebcu da dajem Rosu i to sam nastavio i u cg. u prvih par meseci i dok smo prokuvavali vodu - imao sam prilike da vidim se npr. prokuvana aqua viva pretvori u mlecno belu tecnost i zbog toga se trudim da bebcu dajem rosu koja se do sada pokazala ok. stoga sam napomenuo deo price sa Rosom. nisam napisao da nema uopste flasirane vode vec sam iskljucivo pomenuo Rosu gde i u kojoj ambalazi moze naci.
naravno da su uslovi razliciti od grada do grada i od ulice do ulice.
ne vidim zasto si licno dozivela moj post. to sto sam pisao - tako je i bilo. veruj mi - mnogo sam ostriji kriticar prema mojoj srbiji nego prema crnoj gori.
ako smatras da sam nesto netacno napisao - slobodno istakni to.
mogla si da vidis da sam popljuvao i lopurde koji rade na zeleznickoj stanici u bgd-u i pohvalio radnike po restoranima i kaficima u cg. od kako sam dobio bebca moja jedina nacionalnost je TATA - ovde su ipak glavni akteri bebci a ne srb-cg odnosi.
poz.

roslo me...izludjuje me, ali sam odlucila da ne pravim nikakve reakcije ne bi li on sam to prebrodio, i kako mu ne bi stvarala dodatni pritisak...elem, pre neki dan se ukakio u gace u vrticu...a juce se i upiskio i ukakio...nocas se upiskio u krevet...sto nikad nije uradio...osim toga, imali smo i epizodu plakanja pre neku noc, ali nista nije pomoglo da prestane ni lepo, ni vikanje...nista...jedva se smirio...osim toga, postao je jako agresivan...sinoc se tukao sa decom koja su duplo veca i starija od njega...mislim, nikad nije to radio, njega ako neko nakrivo pogleda on bezi...a sad prvi zapocinje tucu???? Nemam pojma sta se desava, i poprilicno sam zabrinuta...