kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
i ja sam danas trazila o+ pastu za zube u bgd i nemaaaaaaaaaaaa mirabel pa gde ti zivis kad toga kod tebe ima???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuku...meni niko nije ništa rekao u vezi tog fluora. Ja sam Luki kupovala obične dečije paste za zube Vademecum. A i dan danas je više jede nego što ispljune.![]()
A kad pocinjete malcima da perete zube pastom? Ja mom cistim gazom umocenom u sodu bikarbonu, a dam mu cetkicu da se igra kad ja perem zube (naravno, hoce sve sto i mi), ali bez icega... On ima 8 zubica...

i ja sam danas trazila o+ pastu za zube u bgd i nemaaaaaaaaaaaa mirabel pa gde ti zivis kad toga kod tebe ima???
o breeeeeeeeee...idem sutra da trazim pa cu da vam javim
poslednji put sam je kupila u apoteci na bezanijskoj kosi
a pre toga u Lilyju
ima i onaj vademecum 0-3 ili do 6, pise da se deci ispod tri godine stavlja samo kap
a ima i becutan
a ima i aquafresh i plidenta i jos nesto svasta al to ne znam za koji je uzrast
lazy, oces da ti posaljem 0+? ali ni ona nije bez fluora

Slaninu je inache voleo i makljao samo tako, i to onu belu, domacu sapunjaru, ali u poslednje vreme hoce samo jogurt, kiselo mleko, mamino mleko, ponekad malo supice i parizeeeeeer
Sve kad ga vidi u frizzideru poskochi od srece, a ja sam vec toliko smorena od dojenja da mu dam i parizer ako treba, samo da me ne napada 20 puta dnevno da siki.Lazy, evo ja sam isto loša mama pa reko' da priteknem u pomoć. Najbolje da kupiš pileće grudi npr. Ali što kaže Mici, kupi malo slanine, videćeš kako deca vole, a ona je super.
Moj klinja obožava viršle, pa mu isto kupujem pileće. To je kao sigurnije, tj. nadam se da stvarno stavljaju pileće meso, a ne otpad.
A od kobaja, obožava domaću salamu od Zlatiborca. To maklja neviđeno. Voli i stišnjenu šunku i pravu šunku...
Jel sam ti pomogla?
P.S. Ti Mici nemoj ovo da čitaš!![]()

i probali i silom al nema sanse pola sata drzi zalogaj u ustima i place svo vreme dok mu ne dozvolim da izbaci!!!!!a znam da je gladan jer mu posle toga ponudim virslu i prihvati je!!!!A bukvalno je sve jeo....pozdrav svim mamama i drugarima od umorne mame i nevaljalog Pekija!!!!
i colgate 0-6, ali ima 500ppm fluora...

evo i nas posle stoooo godina...mi se uglavnom javimo kad imamo neku problematiku!!!! Naime mi imamo 21 mesec(vec) i od pre dva meseca necemo nista da jedemo samo neku NE ZDRAVU HRANU,i uglavnom nece ako mu se ne svidi na oko to sto mu nudim a ponekad i ono sto je jeo juce npr odbije!!!! i ne znam sta vise da radim!!!!!!!i probali i silom al nema sanse pola sata drzi zalogaj u ustima i place svo vreme dok mu ne dozvolim da izbaci!!!!!a znam da je gladan jer mu posle toga ponudim virslu i prihvati je!!!!A bukvalno je sve jeo....pozdrav svim mamama i drugarima od umorne mame i nevaljalog Pekija!!!!
![]()
e pa nemoj da nudis virslu
ako nece da jede ono sto treba, nek bude gladan...
znam da je lako reci, veruj mi da bi ova moja samo sranjca jela kad bih je pustila...
i nemoj se sekirati, to je normalno

pa sa stišnjenom i pravom domaćom šunkom nemam ni ja problema,čak ni sa onom domaćom salamom Zlatiborcem,a i pileće grudi absolutno prolaze...viršla,pileća ne pileća svejedno,ima unutra sve i svašta,a i dobijaće u vrtiću,tako da mu i ja dajem povremeno,ali nije prvenstvena klopa...a kobaja,slaninica,sir,pečenica,šunka,uh to sve obožava...
Moja beba ima 6 meseca a sa uvovjenjem cvrste hrane smo poceli u 5 mesecu pocela sam sa sargarepom Hippovom kasicom, zatim sam joj davala pire od krompira, pa mesala, davala sam joj od voca bananu i jabuku, sta da joj dam sada? Molim vas pomozite.....

ja sam uglavnom niveu,stefan ima bas suvu kozu pa sam praktikovala to mackanje,ali ne svako vece...leti manje...
sad sam presla na chicco