kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
Jao ja videla sad neke za prolece Pavle,tako su lepe...
Ma sigurno cu mu sledece uzeti na cicak traku,ove su mi bas komplikovane...
moja preporuka je cicak,ti probaj pa ces videti sta mu najbolje odgovara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao ja videla sad neke za prolece Pavle,tako su lepe...
Ma sigurno cu mu sledece uzeti na cicak traku,ove su mi bas komplikovane...

Uzmi livadski npr, nemoj neki prejak, ali gledaj da kupiš neki dobar, bez primesa i gluposti, samo čist prirodan med. Mirabel, jel znash u kom uzrastu je tm proprichao? Interesuje me poshto kazzu da je zzvakanje povezano sa prichanjem.

Namaže se malo meda bebi na grudi, uveče posle kupanja i odmah se obuče zagrejan bodi. Ja sam grejala na TA peći, mada može i neko drugi da greje peglom i odmah ti doda da obučeš bebi. Onda se obuče i zagrejana pidžama ili majica dugih rukava, šta već ko oblači detetu za spavanje, i onda pod pokrivač, dok je sve to još toplo.
) na grudi stavljam tako sto u serpici ugrejem kasiku-dve meda, pa na lanenu krpu namazem tako ugrejan med... lanena krpa mnogo duze drzi toplotu, tako da je i efekat bolji... a kao sto atakualpa rece, rezultat je fenomenalan kad god vas bole pluca od kaslja, sekreta, upala traheje...
.mislim da je kasno, skoro 3 godine
mamica kaze da nije ranije imao primjedbi
a ti mene samo zezaj..

juce sam pomenula maramice za pranje zubica kod beba koriste se od 4 meseca...dal toga ima u srbiji i dal je neka od vas uopste cula za to sta je to i kako izgleda?ja za to cula od drugarice iz hrvatske pa me zanima...

Joj, kad smo kod zuba i pranja - meni zubarka rekla da kupim pastu 0+ i da pocnemo da koristimo po mrvicu te paste. E sad, ona je naglasila da bude 0+ a ne 12+ zbog kolichine fluora, a apotekarke i apotekari me belo gledaju kad im to trazzim. Imaju samo neku 0 - 6 godina, ali to nije to, tu ima dosta fluora za dete od 5 godina koje zna lepo da pljune. Jel zna neko gde u Novom Sadu nabaviti pastu za maaaaale bebe?