phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
*** danas i mi idemo na tu revakcinu. I rece mi doktorka da se spremim na reakciju a ja se mislim zeno sta lupas nikad nije imao reakciju na Pentaxim! Izgleda da i ovi nasi insistiraju na toj zivoj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*** danas i mi idemo na tu revakcinu. I rece mi doktorka da se spremim na reakciju a ja se mislim zeno sta lupas nikad nije imao reakciju na Pentaxim! Izgleda da i ovi nasi insistiraju na toj zivoj...![]()
Drage mame (vise one koje me poznaju),
ja samo da uskocim ovako s neba pa u rebra i podijelim sa vama srecu: Ogi je juce napunio dvije godinice![]()
![]()
![]()
sad meni uopste nije jasno zasto daju zivu deci koja su uzimala pentaxim?
aj ovaj moj je od pocetka na zivoj pa onda razumem zasto je revakcina bila isto takva....
ja sam htela posle prve doze da menjam,ali mi nisu dali kazu kad jednom krenes sa zivom moras uvek....
moje dete je dobilo zzivu.
evo celo popodne je kao polomljen.
nema temp, al` samo lezzi i tuli.
Imam pitanje u vezi prestanka dojenja...
Moje detence vec neko vreme sisa ujutro, uvece pije Humanu, a nocu ako se probudi sisa. Proslu noc mu prvi put dala Humanu kad se probudio (popio svih 150ml, nisam htela vise da mu dam, ionako ne treba uopste nocu da pije mleko), malo ga ljuljuskala i zaspao.
Tako sam planirala da ga testiram prvo nocu koliko ce da popije, pa da mu posle par dana dam caj, ne bi li ukinuli to mleko, a onda i ovaj jutarnji podoj da zamenim Humanom.
Ali mene noje dete preduhitrilo izgleda. Elem, decko danas nije hteo da sisa uopste.
Juce je napunio 11 mesecii gleda me u fazonu "Kevo, necu valjda da sisam, ja sam veliki sada
" Znaci, dete koje obozava da sisa....
E, sad ne nadjem u problemu sa viskom mleka i to samo u desnoj dojci. Ceo dan cedim po malo, bas kad previse nabrekne, ali ne znam kako tako mnogo nadolazi kad on ne sisa. pitam se da li pravilno radim. Jel' ono bese treba po malo cediti, a ne mnogo da ne bi vise nadolazilo?Kao kamen je tvrda i puna mleka i sve mi nesto vruce...Samo da mastitis ne dobijem
Imate li neki savet?Inace, sutra imam komisiju za produzenje nege deteta pa mi drzite fige
![]()
Drage mame (vise one koje me poznaju),
ja samo da uskocim ovako s neba pa u rebra i podijelim sa vama srecu: Ogi je juce napunio dvije godinice![]()
![]()
![]()
moje dete je dobilo zzivu.
evo celo popodne je kao polomljen.
nema temp, al` samo lezzi i tuli.
Zdravo svim mamicama!!Verovatno ste mozda i pricale o ovoj temi ali...Imam bebu od 5 meseci i svi mi govore da bi trebao da prespava celu noc,jer ce sad da pocne da jede cvrscu hranu,i trebalo bi da se uobroci.Doduse,do pre 2 nedelje,budio mi se oko 6-pola 7,a sad se opet vratio na taj obrok u 3 i onda tako redom.ISta se tu desilo,stvarno ne znam.Inace,pije aptamil i to na svaka 4 sata,a ne kao druge bebe koje jedu na 3 sata,i popije od 180-210 ml,sto ja licno smatram da bi ipak trebao vise da popije.Na 3 sata je jeo samo prvih mesec dana posle toga je poceo da mrljavi i da place jer nije gladan,tako da je tad jeo 60-90 ml,i odustala sam od toga jer mu definitivno odgovara na 4 sata.Da li je to tako ispravno? On je uglavnom dobra i vesela beba.I da se vratim na pricu sa pocetka i da vas pitam,kako ste vi resavale "problem" nocnog obroka ili jednostavno treba dete samo da ga izbaci.U mom slucaju ne pomaze ni voda ni caj ni cucla.Hvala vam unapred na savetima!
Ma da, tako mu je oteklo da mu je pola butine naduveno. Lupam, mozda nije tako strasno ali je ispupceno kao povece jaje a i vruce je i crveno. Ladne obloge nece da drzi i skida ih...
odPentaxima?