>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
ali probaj da ne odustajes jos od dojenja
bojim se da kad krenes sa adaptiranim da ce to biti reka bez povratka
Pa da, ali sam cini mi se ostala bez mleka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali probaj da ne odustajes jos od dojenja
bojim se da kad krenes sa adaptiranim da ce to biti reka bez povratka
Pa da, ali sam cini mi se ostala bez mlekaOna se trudi, vuce, ali ne ide...
![]()
*** tako sam i ja
ali bukvalno ni kapi vise nije bilo
pokusaj da se izmuzes (sto mrzim tu rec) pa ces videti da li imas bar malo
sta bi na kraju?
ovaj moj je posle 48 sati temperature i ruke tvrde kao kamen samo odjednom ustao, kao da nishta nije bilo i tu se pricha zavrshava. a pizdrla sam... i psovala i shta sve ne....
kako je proshla angi na komisiji?
Bi to da mu je cela butina bila crvena i vrela. Noga vidno deblja od druge. Nije imao t i bio je solidno raspolozen ali to na nozi je odvratno izgledalo. Sad, posle 4 dana je prestalo da bude vruce a malo je poplaveloali nije vise ni toliko crveno... S**em im se na vakcine.
evo sad citam ovo po 7mi put i pitam se ... noga??
nama su davali u guzu
sad mi noga nije jasna
srce malo....
da li je neko cuo za koraljne narukvice za bebe???
jedna moja prijateljica je dobila tako nesto pa je zanima da li neko nesto o tome zna?
Ako se ja dobro sećam, otprilike dete treba do 6.meseca da udvostruči težinu sa rođenja.
To je otprilike tako, ne mora da bude bukvalno. Znači, Aleksa je odličan. Za mesec dana će biti kao po knjigama.![]()
Imam pitanje...Moja Klara ima puna 4 meseca, koje mleko bi joj najvise odgovaralo? Ja mislim da sam posle jednog stresa izgubila dosta mleka i da joj to nije dovoljno jer je uvek gladna i place...![]()
ne,ne prokuvava se,prvo krenes sa 1,6mm a posle ako sve bude ok ides na 3,2mmzelela bih da znam da li pasterizovano kravlje mleko treba prokuvati,isa kojim procentom masnoce da predjem na njega,s obzirom da bebe imaju 13 meseci,a dosada su pili bledile sa dodatkom gvozdja i nekih vitamina.unapred hvala
pa kako sad da znam da li moja devojcica napreduje dobro,rodjena je sa 2.300 sada ima 8 kg sa 13 meseci,a njen bratic,rodjen sa 2.600 a ima 11kg ona je sva sicusna,zdrava je ali me brine njena kilaza.
ne,ne prokuvava se,prvo krenes sa 1,6mm a posle ako sve bude ok ides na 3,2mm
i moj decak je sicusan ali bas puno jede,jednostavno je takav,jako je aktivan i po ceo dan skace,ako je beba zdrava nema sta da se brines,svako dete je prica za sebe i svi su razliciti,bitno da je ona zdrava..