kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
a sto mu ne dajes paradajiz?samo ogulis koru i izbacis one semenke iznutra ja sam malisi davala i svez samleven sa povrcem i mesom a i na pari malo obaren...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ste obezbedili fijoke da deca ne mogu da otvaraju? Mi smo zalepili nekom trako, ali sada je poceo to da odlepljuje i stavlja u usta. Dobili smonesto za obezbedjivanje fijoka, ali moraju da se buse. Jel postoji nesto bez busenja, a da je efikasno?

Hvala Kameron,
Sad sam bila i nasla clanak, ali ne moze za se udje u prodavnicu ako nisi registrovan, trzi sifru, a ne vidim kako se registruje.a sajtu sam registrovana, ali to nije to![]()
Kako ste obezbedili fijoke da deca ne mogu da otvaraju? Mi smo zalepili nekom trako, ali sada je poceo to da odlepljuje i stavlja u usta. Dobili smonesto za obezbedjivanje fijoka, ali moraju da se buse. Jel postoji nesto bez busenja, a da je efikasno?
Bile su u Turbo Limacu kao male plasticne bravice za te svrhe...nemam pojma da li sluze icemu, a bilo je i onih zastitnika za utikace, koji svakako sluze

ovaj moj hoce da cacka lomljive stvari,a struju nece hvala bogu![]()
Hvala mame na odgovorima...
Ne odustajem od dojenja ni slucajno...pomoglo nam je ovo pauziranje od dan,dva....
Sad su mi vec mnogo bolje grudi....
A da ih ceo dan luftiram to moze da potvrdi komsiluk hehe...
Ceo dan setam sa grudima na izvolte hihih....
Nadam se da ce sve biti ok i da me nece opet muciti grudi...
Juce i danas koliko vidim je sve ok,videcemo za dalje...
A da,neka od vas je napisala da je moguce da bebana ne uhvati dobro dojku...
Mislim da nije to u pitanju...
Mislim da je u pitanju to sto ona ``mezi`` pa je bradavica dosta dugo pod ``vakumom`` koji beba pravi...
A da joj uguram jos grudi nema sanse,samo sto je ne udavim kad joj guram dojku u usta...uhvati mi celu bradavicu...
E sad jos da vas maltretiram....
Sofija ima grceve .Uglavnom je muce nocu...
Dala samo joj bibilibi cajic ali ne pomaze...
Sta efikasno preporucujete za grcice??
Ako ovako nastavim sa nosanjem ,razmazicu je i navuci na ruke...
Prija joj kad je stavim da sebe okrenutu na stomak pa tako i zaspi....i cini mi se da ima manje grceva kad se stomacic greje...termofor isto pomaze....ali sve su to privremene varijante...
Da li pali ona varijanta bakinog recepta sa kimom?
Hvala u napred....![]()
![]()

Lazy;
Pa paradajz ti je zdraviji od pudinga ili slaninice?i zasto bi se bebi davala slaninica?to nikako nerazumem..holesterol![]()

paradajz van sezone treba izbegavati, a u sezoni ga dobro birati
puding je nista drugo do kukuruzni skrob + ekstrakti koji su ovakvi ili onakvi i koje treba izbegavati kao i sve ostalo sa sumnjivim deklaracijama
malo slaninice im nece skoditi pod uslovom da nije preslana
puding mozes napraviti sa gustinom (kukuruznim skrobom) u koji dodas neki sastojak, onda si sigurna sta si dala![]()
Znachi sipam malo kukuruznog skroba i voca u mleko i dobijem neki prirodan puding
Jupiiii
Pravicemo 
Eto dok sam ja kucala kako ne znam shta je puding - stigao mi odgovor.Znachi sipam malo kukuruznog skroba i voca u mleko i dobijem neki prirodan puding
Jupiiii
Pravicemo
![]()
lazy draga znas kako svako zeli najbolje svom detetu...e sad...sobzirom da po prodadavnicama znam sta se prodaje i u sezoni dodje ti na isto ja paradajz kupujem po radnjama jer ne idemo na pijacu nemam priosto naviku pa mi recimo svejedno dal cu dati u sezoni ili ne naravno gledam da izaberem zreliji i nadje se...ne hranim ga ipak svaki dan paradajizom....
a za puding..mhm e nemam pojma ja bih htela da postavim pitanje za kakao kad moze da se daje deci jer kazu da ima dosta gvozdja e pa sad ili sam ja u zabludi ili nisam bas najbolje razumela neke tabele...