SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nisu meni bas tako rekli...Ali za trojke kazu svi i za cetvorke...Ali do toga jos ima...Videcemo kako cemo proci sa tim gornjim kecevima...Nadam se da ce Makici brzo izbiti da se ne muci...Nego, sta je sa tim belim vinom, neko napisa,,,,:think:

ladno belo vino... ostavish u friz ili u frizider, umochish prst i trljash...
poenta je da utrne u stvari i tvoj prst i njihove desni :D.

donje kecheve dochekali u bolnici, gornje smo potpuno bezbolno proshli.... donje dvojke se samo zabelesale, oko gornjih smo dva meseca bili bolesni, donje chetvorke dochekujemo sa ekcemom, krvavim desnima, nervozom, prolivom, nejedicom i sl... sve u svemu - banja.

prsla sam, ne zamerite. to uchini kad predjesh 200 km da dash otkaz i vratish se nazad samo da bi shvatila da ti je jedini posao sad biti domacica, a gore zanimanje od toga ne postoji.

Maslachak dont`t sikiriki bre, nacices tu posao a onda ce ti bebac nedopstajati i secaces se s anostalgijom kako ste po cele dane provodili zajedno.
Nego, procice i ta salmonela pa ce u vrtic pa ces smisliti sta ces i kako :super::cmok2::heart:.
Evo meni isteklo bolovanje, na odmoru sam, i vec me hvataju pundravci sta cu i kako dalje jer meni se na posao ne vraca :confused::sad2:.
Inace proslinila zajedno sa detetom a nocas se i usinula pa ne znam vise ni sta cu sama sa sobom :roll:.

Maslachak dont`t sikiriki bre, nacices tu posao a onda ce ti bebac nedopstajati i secaces se s anostalgijom kako ste po cele dane provodili zajedno.
Nego, procice i ta salmonela pa ce u vrtic pa ces smisliti sta ces i kako :super::cmok2::heart:.
Evo meni isteklo bolovanje, na odmoru sam, i vec me hvataju pundravci sta cu i kako dalje jer meni se na posao ne vraca :confused::sad2:.
Inace proslinila zajedno sa detetom a nocas se i usinula pa ne znam vise ni sta cu sama sa sobom :roll:.

Nadam se da cete oboje biti bolje :aha: :zag: :cvet:

@november child
@phen

nije meni teshko biti majka... (mislim, jeste malo, al i kad je teshko ja zanemarujem...), al` mi je teshko biti domacica. uopshte ne nalazim nikakvo zadovoljstvo u tome, i ma koliko se trudila da pronadjem i iskru kreativnosti i umne angazzovanosti, ne ide mi.

Moja beba nece povrce.Sve sto nije slatko,odma odbija?
Jeste imale tih problema?
Gledam sta vasi jedu,to je super.On te povrcke ne bi jeo,samo se mrsti,ko da mu dajem ne znam sta.O,uzas.
Je li im vi to miksate?I napravi li se onako skroz glatka kashica?Ovaj,ako osjeca gromuljice,odma se mrsti,i odbija dalje da jede.Uh,gotovana toga:dash:

Back