- Poruka
- 20.599
Koliki je najcesce razmak izmedju rasta gornjih i donjih jedinica?
Donje su prosle bez problema, u par dana jedna za drugom, bez tog oticanja desni, samo se zabeleli zubici![]()
Tako i kod nas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliki je najcesce razmak izmedju rasta gornjih i donjih jedinica?
Donje su prosle bez problema, u par dana jedna za drugom, bez tog oticanja desni, samo se zabeleli zubici![]()
Maslachak dont`t sikiriki bre, nacices tu posao a onda ce ti bebac nedopstajati i secaces se s anostalgijom kako ste po cele dane provodili zajedno.
Nego, procice i ta salmonela pa ce u vrtic pa ces smisliti sta ces i kako.
Evo meni isteklo bolovanje, na odmoru sam, i vec me hvataju pundravci sta cu i kako dalje jer meni se na posao ne vraca.
Inace proslinila zajedno sa detetom a nocas se i usinula pa ne znam vise ni sta cu sama sa sobom.
prsla sam, ne zamerite. to uchini kad predjesh 200 km da dash otkaz i vratish se nazad samo da bi shvatila da ti je jedini posao sad biti domacica, a gore zanimanje od toga ne postoji.
Cak je i u Blicu ovih dana izasao tekst, da je biti majka i domacica najtezi i najstresniji posao..
Cuti Kockice bar ti neko pomaze, ja do dana danasnjeg nisam bila nasamo sa mojim muzem ni sat vremena...nema ko da nas odmeni, a tako bi mi prijalo da mogu da imam samo malo vremena za mene..
Pa mogli bi malo da se malo druze..
Bas si srce Kockice..
Jos da si samo malo blize..
E bas si opasna, pa valjda ce biti dovoljno..nikad nisam stopovala vreme..