blogger with a cause
Zainteresovan član
- Poruka
- 359
[/B]
О томе је реч! Некоме је максимум турити сису под нос и мислити да си све задатке родитељства савршено обавио и тиме дати себи за право да судиш другима! Дојење јесте потребно, али није ни најбитији ни једини услов за добро родитељство и за здраву и веселу децу.
Да, било ми је тешко што нисам могла да дојим. Да, месец ипо дана трпела сам јаке болове и муке покушавајући да успоставим лактацију и нисам успела. У тим осетљивим данима осећала сам се ускраћена за нешто предивно што је природа дала већини мајки и деце, а мени и мом детету ускратила. И управо зато ме боли када се појави неко ко не зна како то изгледа, коме је Бог дао нешто па мисли да је сам заслужан за то и да је тиме стекао право да другима то набија на нос.
Sve je u redu, ali ono boldirano si jako ruzno napisala. Nemoj da mrzis one koje mogu ono sto ti nisi mogla. Niko nije rekao da je dojenje dovoljno. Ali, ti izgleda nikad neces moci da prebolis to dojenje. Ima stvari koje ja necu moci da prebolim, pa te zato razumem i ne ljutim se na tebe zbog ovih uvreda. Ne ljutim se ni na druge, nisam majka njima ili zbog njih.

I samo da se notira da se ovde lepo pricalo o dojenju dok nije dosla neka dama i pocela da se snebiva zbog necije odluke da doji dete. Radite sta god hocete sa ili bez svoje dece, ali obratite paznju na (trenutno) susednu temu na kojoj pisete koliko su vam deca bolesna. Zasto je to tako?[/QUOTE]