gost133745
Aktivan član
- Poruka
- 1.330
mmm, ove nase lokalne dinje su tako slatke da verujem da bi trcala jos brze
a ima i nekih egzoticnih vrsta kakvih nema kod nas
a ima i nekih egzoticnih vrsta kakvih nema kod nasDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ima i nekih egzoticnih vrsta kakvih nema kod nasa da,znači koristimo Huggies već 4 meseca,malo više...još jednom,prezadovoljna sam...
a moj mali je juče tako lepo njupao jagnjetinu....skuvala sam čorbicu,pa njemu izvadila malo mesa,šargarepice,krompir,paradajz i dodala malo skuvane palente...uffffffffffffffffffffffffff,najeo se...a pravili smo kroasan sa viršlom,ja jedem a on me gleda,i sve hoće do mene...dala sam mu malo od unutrašnjeg dela i moj sin koji do sada nije hteo da grize i žvaće,eto ga,tananana,počeo i da grize,skoro odgrize mi prst i da žvaće kroasan...baš je pojeo dobro parče...ne razumem,kada mu dam koru od hleba,kolut banane ili jabuke u ruke,zašto neće isto tako...a o tome da ne pričam da pljune napolje sve što mu nije totalno izblendano...sada sam uvela caku da mu jedan obrok na dan dajem samo ispasirano viljuškom,a ostala 2 izblendam...naravno što viljuškom pasiram uvek je neko jelo koje jaaaaaaaaaaaako voli,pa prvo pljuje na sve strane i kao počne da kašlje,e onda shvati da on to voli,pa počne da jede....stvarno je dovitljiv...
Izmiksam stapicem samo. Prvo smo jabuke, pa sargarepu, bananu, breksve i sada kajsije. Samo sto za sjutra moram da kupim kasicu od kajsije, jer od kilograma kajsija koje sam kupila, mogla sam da iskoristim samo 1/4. Recite mi, koje je voce sljedece - moze kruska, nektarina, onda mi ponestaju ideje. Kad mogu smokve, grozdje? Moze li lubenica? To volim, to volim!![]()
Babylove pelenama koje možeš kupiti u DB-u
mislila sam na DM prodavnice,greška u kucanju...sorry...
baš sam se pitala šta je DB, ali sad je jasnije 
Imam jos jednu dilemu. Moj sin nocu otezeno dise, nako kao da ima kijavicu a nema. Pa se uznemiri u snu kao da ne moze da se dovoljno nadise pa to postane kao hrkanje i na kraju se rasplace. Kada ga uzmem i uspravim umiri se i kada se najede spava i dise mirno. Probala sam da ispiram fizioloskim rastvorom ali nema nikakvog efekta. Danas pitam pedijatra ona kaze da lici na treci krajnik ali da je rano jer ima dva meseca? Inace to se retko desava kad spava danju, a nocu redovno.
Imam jos jednu dilemu. Moj sin nocu otezeno dise, nako kao da ima kijavicu a nema. Pa se uznemiri u snu kao da ne moze da se dovoljno nadise pa to postane kao hrkanje i na kraju se rasplace. Kada ga uzmem i uspravim umiri se i kada se najede spava i dise mirno. Probala sam da ispiram fizioloskim rastvorom ali nema nikakvog efekta. Danas pitam pedijatra ona kaze da lici na treci krajnik ali da je rano jer ima dva meseca? Inace to se retko desava kad spava danju, a nocu redovno.
E,mama,ne preteruj nismo u Zambiji. Ima svega,i Nestle i Hipp I Milupa i još nekih hranica i sokova,ima i mleka od bar nekih 5 proizvođača,ima i raznih voda od nemačkih u tetra pak ambalaži od 1l-1.5l do flaširanih. Ima i nivee od šampona do mleka i losiona i još bog zna koliko svetski priznatih brendova. Skoro je bilo trovanja domaćim instant čajem-neki za miran san. Ali i instant čajeva ima stranih tako da ne brineš. Zaista sad ima svega tako da ne paniči za to, nego potkuj tatu kako da čuva dete,jer tata je tata a mama je MAMA. ČAST IZUZECIMA...
pile-babino,ne sekiraj se,kao što već rekli nije ovo kraj sveta...sve može tata da kupi ovde,i mleko i kašice,imaš i Nestelove,imaš i Nivea kozmetiku,i Seba med,i Pampers,i vodu za bebe naravno...ne treba da se nerviraš zbog toga,apsolutno sve će naći...jedino i meni malo čudno što će beba biti samo sa tatom,a svi znamo da su više vezani za sada za majke...ne postoji način da i ti doputuješ?...ne kažem ja da tvoj muž ne ume sa bebanom,ali znaš kako je majka je majka...u svakom slučaju ne brini se,snaći će se oni ovde...
pile_babino, vec cu ti devojke rekle da ne brines, ima svega.
ja bih samo dodala nesto na temu pampersa. naime, pampers koji moze da se nadje na nasem trzistu se razlikuje od onog u inostranstvu. tako da, ili neka ponesu tog vaseg pampersa ili se pomirite sa ovim nasim na neko vreme. nije katastrofalan, ali je losiji.
ja sam njemu od juče od gore spomenute čorbice ostavila njemu za danas,stavila u frižider,i danas treba samo da mu zagrejem i izblendam...ponekad tako skuvam za dva dana,pa onda ne moram da mislim...
ok hvala za informacije....koje hranice preporucujete i koju vodu sa vaseg trzista... a sto se bebca tice ionako ga tata cuva u zadnje vreme tako da je period adaptacije "prosao"...i ja se plasim da ne bude to veliki sok za njega...jeste da je jako samostalan i da ima 17 meseci, ali je to ipak pile mamino...kakva iskustva imate vi sa odvajanjem
ok hvala za informacije....koje hranice preporucujete i koju vodu sa vaseg trzista... a sto se bebca tice ionako ga tata cuva u zadnje vreme tako da je period adaptacije "prosao"...i ja se plasim da ne bude to veliki sok za njega...jeste da je jako samostalan i da ima 17 meseci, ali je to ipak pile mamino...kakva iskustva imate vi sa odvajanjem