Savet- igračka za dečaka

• Začetnik teme Začetnik teme tara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tara

Buduća legenda
Poruka
35.576
treba mi pomoć ili savet iskusnih forumaša i forumašica : )
treba da kupim poklon dečku koji ima 10 godina i poprilično je vezan za komp.igrice, gle čuda

e sada, dodatni problem je što on ne govori perfektno srpski, pa su igrice koje zahtevaju dobro poznavanje našeg jezika isključene ( kao i kul knjige)

ima li ko predlog šta bi dečaka u tom uzrastu moglo da zanima? ja sam imala na umu neku društvenu igru, zanimljivu, koja će ga privući da počne da je igra itd. ali pojma nemam koju :s

treba mi pomoć ili savet iskusnih forumaša i forumašica : )
treba da kupim poklon dečku koji ima 10 godina i poprilično je vezan za komp.igrice, gle čuda

e sada, dodatni problem je što on ne govori perfektno srpski, pa su igrice koje zahtevaju dobro poznavanje našeg jezika isključene ( kao i kul knjige)

ima li ko predlog šta bi dečaka u tom uzrastu moglo da zanima? ja sam imala na umu neku društvenu igru, zanimljivu, koja će ga privući da počne da je igra itd. ali pojma nemam koju :s

Mozda ga one bas inspirisu da bolje nauci srpski ;)

lego kocke rules!

ima već lego kocke, i meni je to palo na pamet

Mozda ga one bas inspirisu da bolje nauci srpski ;)

nije to poenta, posebno što tamo većina dece ne zna srpski uopšte pa bi igra koja zahteva znanje srpskog jezika zahetvala i decu koja znaju ili da konstatno neko od ukućanih igra sa njima, što opet nije cilj, zato sam i tražila savet za igru koja to ne zahteva previše, za početak je dovoljno da ga isnpiriše da se odvoji od kopma : )

idi u neku veću prodavnicu igračaka, sigurna sam da će ti neka od devojaka koje tamo rade preporučiti nešto dobro... ako iko zna šta vole klinci različitih uzrasta, znaju one :)
a možda i nije loša ideja ta igrica na srpskom, taman će malo bolje da ga nauči :think:

šaće, objasnih gore zašto nije dobra ideja igrica na srpskom : )

sada mi reče drugarica da postoje neke kao igračke/experimenti, pogledaću i to

otićiću u neku poradvnicu veću, svakako sam to planirala, al reko možda neko ima neki kul savet ovde.. samo još da se informišem na guglu koje su kul veće radnje.. znam da je bila neka u nušićevoj, u onom podzemnom prolazu valjda

šaće, objasnih gore zašto nije dobra ideja igrica na srpskom : )

sada mi reče drugarica da postoje neke kao igračke/experimenti, pogledaću i to

otićiću u neku poradvnicu veću, svakako sam to planirala, al reko možda neko ima neki kul savet ovde.. samo još da se informišem na guglu koje su kul veće radnje.. znam da je bila neka u nušićevoj, u onom podzemnom prolazu valjda

da, da, videla sam neki dan u Maza toys :ok:
od tih većih imaš OFY, Lavirint

Pozdrav! Inace, ovo mi je prva poruka na Forumu. Kada su igracke za decake u pitanju(a da nisu neke nezanimljive), mozda ne bi bilo lose da mu poklonis neki od tematskih kompleta sa razlicitim eksperimentima, kao uvod u prakticnu fiziku i hemiju. Naravno, sve zavisi od toga sta dete voli, ali mojim sestricima se ovakve stvari dopadaju. Srecno u potrazi!!! :)

meni se jako svideo jedan komplet koji se sastoji od malih ciglica i ostalog materijala za pravljenje kucica, zgrada, mostova. smesa za malter se moze kupiti posebno kada se potrosi. mislim da se kucica samo uroni u vodu pa se taj malter otopi i dobijes opet ciste cigle za neke druge gradjevine :) ne znam bas za koji je uzras, ali eto bilo mi je zanimljivo

Back