Докле? Па све дотле док му пружаш прилику и одговараш на његове провокације. Али, колико примећујем, као да си једва чекао да се појави.Salvantis:DOKLE?!
Одговара ти такав тон приче?
Конфликт – смисао живота!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Докле? Па све дотле док му пружаш прилику и одговараш на његове провокације. Али, колико примећујем, као да си једва чекао да се појави.Salvantis:DOKLE?!
ko je i kad reko NJESRA???Wilkołak:Sakale, slazem se ja sa ovim sto si ti napisao, ali cekaj, bio ti ateista ili ne, nije li u najmanju ruku neukusno i nevaspitano da neko na bozicnoj temi napise "njesra se rodi". Iskreno i bez zezanja?
Inace, nivo rasprave izmedju Salvantisa i Druida je zaista na uzasno niskom nivou, nedostojna foruma ... cisto da ne bude da se slazem sa pjuvacinom.
crow:i da je komunista...
i da je nacista...
sve je bolje nego pravoslavac 8) 8) 8)
DruidIzRethome:ko je i kad reko NJESRA???
sa prefinjenog, inteligencijom prikrivenog, sofizma
na najjeftinije selsko laganje...
lep napredak!
ovako je ochiglednije
Wilkołak:Dotakli su dno i poceli da kopaju ... ajmo se pljuvati pa ko koga zapljune bolje ... UZAS!

chekaj...Wilkołak:Dotakli su dno i poceli da kopaju ... ajmo se pljuvati pa ko koga zapljune bolje ... UZAS!
a sad i ti vredjash...Wilkołak:Od matematicara do paranoida!
Nisam rekao da sam procitao da si to napisao jer taj komentar nisam ni video. Zasto? Zato sto vreme provodim na podforumu Valjevo. Prokomentarisao sam njegov komentar uzimajuci ga kao istinit jer pomenuta recenica pomalo odgovara tvom nacinu pisanja. Ukoliko si to rekao onda treba da te bude sramota a ukoliko je on slagao treba da bude izbacen sa foruma MOMENTALNO!
Da vidimo ko prica istinu. Ako laze koza, ne laze rog.
Salvantis:http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=3377038#post3377038
Dakle jasno je da je ko je ovo napisao i ko je gowance
I vidi corowe, nije mi problem da napravim drugi nik i da ti spomenem uzu i siru porodicu u jako negativnom i uvredljivom kontekstu.
Medjutim rekoh nisi vredan toga, poslao sam moderatorima ono sto treba i sada cekam reakciju.
Uostalom, verujm mi tvoje budalastine uglavnom preskacem, jer nisu vredne prljanja ociju.
Wilkołak:To se dragi decko resava na drugi nacin ... ako imate licne probleme resite ih van foruma a ne ovako! Uostalom, nisi ni ti ostao duzan nekim forumasima tipa SerbiaUnited kome si takodje dopisivao svasta, ali dobro, da ne idemo dalje.
Ko laze a ko prica istinu? Ko je sta napisao na Bozicnoj temi?
E ybga, jel sam ja ovo pokrenuo?Wilkołak:Sakale, slazem se ja sa ovim sto si ti napisao, ali cekaj, bio ti ateista ili ne, nije li u najmanju ruku neukusno i nevaspitano da neko na bozicnoj temi napise "njesra se rodi". Iskreno i bez zezanja?
Inace, nivo rasprave izmedju Salvantisa i Druida je zaista na uzasno niskom nivou, nedostojna foruma ... cisto da ne bude da se slazem sa pjuvacinom.
DruidIzRethome:pa po jadnosti
tu su negde sa tigrastim
Salvantis:Uostalom, rekoh briga me ako budem i banovan, samo na ovoj temi ne postoji jedan jedini razlog za to, a sve sto sam naveo je istina koju mogu i da dokazem (i vec jesam)
DruidIzRethome:kakve veze sad politika ima s bilo chim
narochito sa tigrovim lazima
i uzimanjem istih za chinjenicu, s tvoje strane???
mislio sam na turchina, i to dobro znash.Wilkołak:Greska u kucanju ;-) U je kanda blizu I pa recenica prelazi u "tu si negde sa tigrastim". Hvala, i drugi put!
Salvantis:E ybga, jel sam ja ovo pokrenuo?
I koji "nivo rasprave" kad se uopste ne raspravljam sa doticnom spodobom?!
Uostalom, rekoh briga me ako budem i banovan, samo na ovoj temi ne postoji jedan jedini razlog za to, a sve sto sam naveo je istina koju mogu i da dokazem (i vec jesam)
Nego ako sam ja problem i za tebe, onda u redu, povlecim se sa rasprave drage volje. Pogotovo sto i ne vidim nikakvu ozbiljnu raspravu ovde. Ako moderatori budu radili svoj posao i rascistili ovo djubre, onda cemo videti.
Do tada poz
DruidIzRethome:mislio sam na turchina, i to dobro znash.
al ako i ti volish tj muchenichi fazon... tvoj problem!
ne pratish vucheWilkołak:Deder ti pusti link za tu Bozicnu temu ...
Salvantis:...
Do tada poz
Wilkołak:Ti zaista imas neki problem sa crkvom, svestenicima, muchenickim fazonima itd. Zanimljivo...
Wilkołak:Greska u kucanju ;-) U je kanda blizu I pa recenica prelazi u "tu si negde sa tigrastim". Hvala, i drugi put!