Sastanak predsedništva DS-a

Da li ce se DS raspasti?

• hoce

• nece

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tadic jeste politicki mrtav, ali je veliki deo tog DS-a izgleda samo to i cekao da dodje do nove podele kolaca.
U njoj ce se verovatno vratiti Zivkovic, a otici ce Tadic, Sutanovac,Jeremic.............

DS ce polako poceti da se priprema za ujedinjenje sa LDP-on i URS-om, kao kad je struja koja je oterala Zivkovica(Tadic) ,amputirala Micunovicev Demokratski centar.
Politika LDP-a je ustvari i prirodna politika DS-a, a samo zarad udvaranja biracima oni su u toj politici napravili otklone.

Beograd -- DS raspustila je danas beogradski i još 11 od ukupno 17 opštinskih odbora u glavnom gradu zbog loših izbornih rezultata u drugom krugu predsedničkih izbora.

To je rečeno agenciji Beta u DS-u. Prema izvoru te agencije, među raspuštenim odborima su i oni u Rakovici, u Zemunu i na Čukarici.

Demokratska stranka je za kasno popodne zakazala i sednicu Predsedništva na kojoj će biti analizirani rezultati koje je Tadić ostvario u drugom krugu predsedničkih izbora.

Boris Tadić izgubio je juče u drugom krugu predsedničkih izbora od Tomislava Nikolića. Tadić je osvojio 47,35 odsto dok je Nikolić dobio podršku 49,51 odsto birača.

http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=21&nav_id=611259

znaci pocelo je, sta mislite, ko ce da leti iz DS?

Не схватам шта су Тадићу криви општински одбори Демократске странке за његове промашайе?
Дођоше ли они на замисао правити параде мужеложников?
Йел они смислише да од Срба у сопственой земљи праве грађане другога реда?
Йел они направише двѣ владе у Србийи и готово одвойише Войводину?
Не! То бѣше дѣло врхушке, а не општинских одбор. Са Тадићем на челу.

Nije stvar u mandatima - ionako je Tadic zasluzniji za te mandate u Beogradu , kao da iko bio blesav da zbog niksickog lopova glasa DS - vec je stvar u borbi protiv kriminala i pljacke gradjana ..... a tu je Dzido nenadmasan ...

Smatram da je Dzilas najveci kandidat za Bacvansku .....

ja koliko sam pratio rezultate, Tadić je u 1. krugu dobio manje glasova od Đilasa na lokalu..
tako da to ne pije vode, da je Tadić vukao izbore...
Đilas bi vrlo lako mogao biti kandidat za Predsednika u narednom ciklusu, ako se sad ne kompromituje ulaskom u Vladu

:mrgreen: biće da je obrnuto :lol:
niko njega ne zaobilazi...on odbije da potpiše Zakon i vrati ga u Skupštinu, oni ga istog takvog izglasaju ponovo i on mora da potpiše

hehe moze i tako ali nije pozeljno, smanjuje se rejting,kredibilitet, i snaga zemlje, ne sme biti sukoba izmedju predsednika i vlade, nije ovo despotija, ili mozda pojedine demokrate misle da jeste, uostalom DS ima 20% podrske kao stranka, a SPS 16%, za sve moraju da pitaju Dacica, a posle njega Nikolica^^

:mrgreen: biće da je obrnuto :lol:
niko njega ne zaobilazi...on odbije da potpiše Zakon i vrati ga u Skupštinu, oni ga istog takvog izglasaju ponovo i on mora da potpiše

Istina je to sto kazes.
Ali.......
Ajde da vidim to tuzilastvo koje nece ispitati navode ili optuzbe koje izgovori predsednik ove zemlje?
Ajde da vidim tog ministra koji nece hteti da izadje na crtu predsedniku i odgovori na njegova pitanja?
Ajde da vidim tu vladu koja ce smeti da uradi nesot suprotno od toga za sta se i predsednik zalaze?

Neka je pozicija protokolarna, ali on sa te pozicije moze da proziva i time mnogo vise da utice na poltiicki zivot.

Posle raspustanja Beogradskog odbora DS jasno je da se lopini i bahatom krimosu Djidu od Rovaca i Zupe Niksicke sprema svilen gajtan . :D

Posto Djilasa smatram glavnom lopinom u DS po prvi put cu podrzati Tadica .... nek pokusa da posle ovog teskog poraza i na kraju svoje neslavne politicke karijere ucini makar jednu dobru stvar - istera iz stranke najvecu lopinu i krimosa ...

Sta vi mislite ???
Mislim da je Djido opasniji igrac, pre ce on sahraniti Tadica. Kako god, on je sebe obezbedio. Uostalom, sve skupa te zute bitange i nek se medjusobno poubijaju, bice mi zadovoljstvo.

hehe moze i tako ali nije pozeljno, smanjuje se rejting,kredibilitet, i snaga zemlje, ne sme biti sukoba izmedju predsednika i vlade, nije ovo despotija, ili mozda pojedine demokrate misle da jeste, uostalom DS ima 20% podrske kao stranka, a SPS 16%, za sve moraju da pitaju Dacica, a posle njega Nikolica^^

ja se sećam da je Tadić vraćao te zakone i da su oni usvajali iste...kad je Koštunica bio premijer...još ga Lončar nešto podprcavao, kao on će to da vraća :D :D :D
i nije to despotija, nego skupštinska većina ;)

У праву си гос'н Тихи

Одма' Ђида сад у главу, и то да га осуде на седници ГО... све у маниру друга Тита и друга Кизе, полако, по реду. Апсолвирали су у ДС те теме још одавно.

Мора неко да искија, а неће ваљда вођа да буде крив.

ja koliko sam pratio rezultate, Tadić je u 1. krugu dobio manje glasova od Đilasa na lokalu..
tako da to ne pije vode, da je Tadić vukao izbore...
Đilas bi vrlo lako mogao biti kandidat za Predsednika u narednom ciklusu, ako se sad ne kompromituje ulaskom u Vladu

Djilas se vec kompromitovao - da gore i ne moze , sve i da hoce .... A Tadic nek na kraju neslavne politicke karijere ucini makar jednu dobru stvar - skine narodu s vrata najvecu lopinu , bahatog gradskog djilkosa i diktatora - Djida od Rovaca ....... i pola ce mu biti oprosteno ...

Back