- Poruka
- 48.596
a neki su najavljivali raspad SNSa posle izbora
moguce je da bi do toga doslo da su izgubili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a neki su najavljivali raspad SNSa posle izbora
Isti oni sto su mu sada DALI da bude predsednik.
Sada su ga samo malo pustili da se narod uveri da od tadica neko moze biti mnogo, mnogo GORI....
naravno da moze da prodje, predsednik ima pravo jednom da vrati zakon a ako ga parlament opet izglasa, to je kraj.
Sta se bunis, to ti je "parlamentarna demokratija".Au, sto je VELIKA RAZLIKA!?
Koliki je to biraca (u odnosu na one koji su izasli na izbore?)
Oće....uzeo od 110 mandata 50
Opa,Đurđo !
Kako vreme bude prolazilo lešinari iz DS-a će zaoštravati
unutarstranačke obračune !
samo se ti nadaj, ne ide to tako rodjace^^ sta ce u MZ da misle o zemlji u kojoj parlament zaobilazi predsednika?^^ smesan si kao cirkus
Beograd -- DS raspustila je danas beogradski i još 11 od ukupno 17 opštinskih odbora u glavnom gradu zbog loših izbornih rezultata u drugom krugu predsedničkih izbora.
To je rečeno agenciji Beta u DS-u. Prema izvoru te agencije, među raspuštenim odborima su i oni u Rakovici, u Zemunu i na Čukarici.
Demokratska stranka je za kasno popodne zakazala i sednicu Predsedništva na kojoj će biti analizirani rezultati koje je Tadić ostvario u drugom krugu predsedničkih izbora.
Boris Tadić izgubio je juče u drugom krugu predsedničkih izbora od Tomislava Nikolića. Tadić je osvojio 47,35 odsto dok je Nikolić dobio podršku 49,51 odsto birača.
http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=21&nav_id=611259
znaci pocelo je, sta mislite, ko ce da leti iz DS?
samo se ti nadaj, ne ide to tako rodjace^^ sta ce u MZ da misle o zemlji u kojoj parlament zaobilazi predsednika?^^ smesan si kao cirkus
Nije stvar u mandatima - ionako je Tadic zasluzniji za te mandate u Beogradu , kao da iko bio blesav da zbog niksickog lopova glasa DS - vec je stvar u borbi protiv kriminala i pljacke gradjana ..... a tu je Dzido nenadmasan ...
Smatram da je Dzilas najveci kandidat za Bacvansku .....
biće da je obrnuto
![]()
niko njega ne zaobilazi...on odbije da potpiše Zakon i vrati ga u Skupštinu, oni ga istog takvog izglasaju ponovo i on mora da potpiše
biće da je obrnuto
![]()
niko njega ne zaobilazi...on odbije da potpiše Zakon i vrati ga u Skupštinu, oni ga istog takvog izglasaju ponovo i on mora da potpiše
Mislim da je Djido opasniji igrac, pre ce on sahraniti Tadica. Kako god, on je sebe obezbedio. Uostalom, sve skupa te zute bitange i nek se medjusobno poubijaju, bice mi zadovoljstvo.Posle raspustanja Beogradskog odbora DS jasno je da se lopini i bahatom krimosu Djidu od Rovaca i Zupe Niksicke sprema svilen gajtan .
Posto Djilasa smatram glavnom lopinom u DS po prvi put cu podrzati Tadica .... nek pokusa da posle ovog teskog poraza i na kraju svoje neslavne politicke karijere ucini makar jednu dobru stvar - istera iz stranke najvecu lopinu i krimosa ...
Sta vi mislite ???
Vi baš hoćete da Trivanka bude gradonačelnik![]()
biće da je obrnuto
![]()
ETO BIO SAM U PRAVU SINOC!
TADIC PUSTA DJILASA NIZ VODU
LET THE BATTLE BEGINS![]()
hehe moze i tako ali nije pozeljno, smanjuje se rejting,kredibilitet, i snaga zemlje, ne sme biti sukoba izmedju predsednika i vlade, nije ovo despotija, ili mozda pojedine demokrate misle da jeste, uostalom DS ima 20% podrske kao stranka, a SPS 16%, za sve moraju da pitaju Dacica, a posle njega Nikolica^^
ja koliko sam pratio rezultate, Tadić je u 1. krugu dobio manje glasova od Đilasa na lokalu..
tako da to ne pije vode, da je Tadić vukao izbore...
Đilas bi vrlo lako mogao biti kandidat za Predsednika u narednom ciklusu, ako se sad ne kompromituje ulaskom u Vladu