Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.356
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko joj nije pretio. Ali ona jeste svima i poziva na ubijanje tudje dece. Bolest...Zasto obicna zena zrtva diktatorskog rezima da se sastaje sa glavnim vodjom mafijaske kriminalne grupe u Srbiji?
Neka posalje svoje ljige, placenike, poslusnike i nasilnike da joj jos malo prete.
Aha, vazi.Niko joj nije pretio. Ali ona jeste svima i poziva na ubijanje tudje dece. Bolest...

Zasto obicna zena zrtva diktatorskog rezima da se sastaje sa glavnim vodjom mafijaske kriminalne grupe u Srbiji?
Ona je pod šatorom? Jel će i njen da sklanjaju kad dodje vreme? Samo jedan medij je zainteresovan za N1u.
Majka Hrabrost treba da bude na studentskoj listi, a ne Alek Kavčić koji napada novinarku!
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/646326/dijana-hrka-odbila-sastanak-vucic.html
Dijana Hrka ODBILA sastanak sa Vučićem! (VIDEO)
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke, mladića poginulog u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a koja deveti dan štrajkuje glađu ispred Skupštine, obratila se građanima Srbije i odbila sastanak sa Aleksandrom Vučićem.
- Jeste me pozvao da idem na razgovor kod njega, ali s obzirom na to da je rekao da nije nadležan za tužilaštvo, niti za moje zahteve ne znam šta da tražim kod njega, o čemu da pričamo posle godinu dana - poručila je Hrka.
Dodala je da smatra da je poziv ustupio kako bi Vučić "stavio sebe u prvi plan" i zataškao to što je na njen ispaljen topovski udar.
- Želim da institucije rade svoj posao i da se utvrdi ko je ispalio topovski udar ka meni, koji je došao iz Ćacilenda - navela je Hrka.
Pa naravno da važi...Aha, vazi.
ко и миливојевић?Majka Hrabrost je ovim ponizila Oskara ...
I ja mogu je zovem.i kazem bia ovde hahaMikić: Dijana ostaje dosledna, jedva se smirila jer su joj drugog sina zvali sa lažnog broja i tražili da utiče na nju
Cime se BIA I VBA bave!
Alo ruse vam generalstab *****.
tu je napravila lapsus, studente sada ubijaju., studenti se stalno hapse.
Sto lazes da nije kad je morala skoro 2 meseca da bude van zemlje i slali su joj slike drugog sina sa isplazenim jezikom!Niko joj nije pretio. Ali ona jeste svima i poziva na ubijanje tudje dece. Bolest...
Bolli njega kura.... za bilo koga taj bi i rodjenu majku prodao.