Dijana Hrka ODBILA sastanak sa Vučićem! (VIDEO)

Majka Hrabrost treba da bude na studentskoj listi, a ne Alek Kavčić koji napada novinarku!

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/646326/dijana-hrka-odbila-sastanak-vucic.html

Dijana Hrka ODBILA sastanak sa Vučićem! (VIDEO)​

Dijana Hrka, majka Stefana Hrke, mladića poginulog u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a koja deveti dan štrajkuje glađu ispred Skupštine, obratila se građanima Srbije i odbila sastanak sa Aleksandrom Vučićem.

- Jeste me pozvao da idem na razgovor kod njega, ali s obzirom na to da je rekao da nije nadležan za tužilaštvo, niti za moje zahteve ne znam šta da tražim kod njega, o čemu da pričamo posle godinu dana - poručila je Hrka.

Dodala je da smatra da je poziv ustupio kako bi Vučić "stavio sebe u prvi plan" i zataškao to što je na njen ispaljen topovski udar.

- Želim da institucije rade svoj posao i da se utvrdi ko je ispalio topovski udar ka meni, koji je došao iz Ćacilenda - navela je Hrka.

Ona je pod šatorom? Jel će i njen da sklanjaju kad dodje vreme? Samo jedan medij je zainteresovan za N1u.

1000026059.jpg

Da li ste čuli obraćanje Dijane Hrke juče kada je rekla da je ovo jedini način i da neće odustati jer za godinu dana nije ispunjen ni jedan zahtev. Rekla je da ako se njoj desi nešto loše da će se svima desiti bolje sutra. Šta mislite zašto zovu njenog sina ? Pa baš zato što ih je itekako briga šta će biti sa Dijanom. Možda ih nije toliko briga gneva sopstvenog naroda koliko ih brinu osude koje bi mogle doći iz sveta , da čuva krivce po cenu života jedne žene. Sigurno se nije odlučila na ovako nešto bez razgovora sa drugim sinom. Spreman sam da umrem za svoje dete je rečenica koju svaki roditelj nosi u sebi.

Back