JA SUMADINAC
Domaćin
- Poruka
- 3.793
Zato i pitam. Ja se secam da brojase i brojase i brojase da bi na kraju ispalo da se radilo bukvalno o nekoliko desetina glasova razlike![]()
Zuti definitivno neznaju da gube,a ferplej im je totalno nepoznata rec.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato i pitam. Ja se secam da brojase i brojase i brojase da bi na kraju ispalo da se radilo bukvalno o nekoliko desetina glasova razlike![]()
To je PIROVA POBEDA i DS ce biti VRLO JAKA OPOZICIJA.
Bus je imao manje glasova, ali je ipak pobedio zato sto je sistem izbora predsednika u Americi RAZLICIT od naseg.
Nikolic ce biti predsednik Srbije sledecih 5 godina, bez njega nijedan zakon ne moze da prodje.Ovo je ekser u mrtvacki sanduk DS, gotovi su, politicki sahranjeni
DS se kreće utabanom stazom SPO-a.
Koji je bio jači nekad od DS-a ikad !
Pa,gde je sad ?
U Daninom špajzu.
To je PIROVA POBEDA i DS ce biti VRLO JAKA OPOZICIJA.
Bus je imao manje glasova, ali je ipak pobedio zato sto je sistem izbora predsednika u Americi RAZLICIT od naseg.
Au, sto je VELIKA RAZLIKA!?
Koliki je to biraca (u odnosu na one koji su izasli na izbore?)
Znaci, pocelo da leti perje... Zbog ovakvih trenutaka je vredelo izaci na izbore i glasati za Nikolica.
Ajmo, demokrate, udrite jedni po drugima!
tadic je politicki mrtav posle ovog poraza,mora prepustiti stranku mladjim i sposobnijim ljudima, kao pajticu ili djilasu
Nikolic ce biti predsednik Srbije sledecih 5 godina, bez njega nijedan zakon ne moze da prodje.Ovo je ekser u mrtvacki sanduk DS, gotovi su, politicki sahranjeni
Pa da jednom i ja podzim Tadica - jer je taj Djilas jedno 10 puta veca stetocina i lopov od njega ... U aps lopinu bahatu , kriminalnu ....
To je logicno , a ovi Nikolicevi ce dobiti zesceg protivnika .tadic je politicki mrtav posle ovog poraza,mora prepustiti stranku mladjim i sposobnijim ljudima, kao pajticu ili djilasu
Nece biti predsednik ni dve godine.
Izletece kao cepic sa vlasti....
Bice daleko GORI od Tadica...
Pa tako je sladje
Kao onomad Kecman preko celog terena za trojku, jednu stotinku pred kraj. Vec ste krenuli da slavite, da seirite, da senlucite kad eto ga Toma sa lopatom.![]()
Nece biti predsednik ni dve godine.
Izletece kao cepic sa vlasti....
Bice daleko GORI od Tadica...
Lupetas za medalju.......
Ko ce da ga skine?
Inace bice MNOGO bolji predsednik od Tadica, sto uopste i nije neko merilo, jer je Tadic verovatno najgori predsednik kojeg je Srbija ikada imala.
nikolic se , siguran sam nece uopste meriti prema prethodnom manekenu.