Saslušan Vujadin Savić! Dva sata davao iskaz u tužilaštvu o ucenjivanju od strane transrodne osobe...Mirka u bolnici zbog afere...

Sam se prozvao, zcezdin Gardista. Nije to što je šta god nego sipa otrov na gejove a koka se. Ćuti brate i radi šta oćeš.

Pa takvi su i najžešći mrzitelji gejeva, kažu latentni, da se prikriju i pokriju .

Što tebi, meni, nekom trećem ne pada na pamet da razmišljamo o njima, zabole nas samo da ne blokiraju grad i ometaju nam život, a s kim se krešu u svoja 4 zida, savršeno me ne interesuje.

Pa takvi su i najžešći mrzitelji gejeva, kažu latentni, da se prikriju i pokriju .

Što tebi, meni, nekom trećem ne pada na pamet da razmišljamo o njima, zabole nas samo da ne blokiraju grad i ometaju nam život, a s kim se krešu u svoja 4 zida, savršeno me ne interesuje.
To. Imam ih i prijatelja, nije mi problem da odem u njihov kafić, klub, poštujem njihov izbor i oni moj strejt. Svima ok.

Mediji prenose da je Vujadin varao Mirku za izvesnom transicom Aleks.

RDT_20251015_003026607821531030857664.png

@Casual Observer @38imak

Oj, nisu venčani koliko videh danas al opet je smor. Lepa žena a on se modira.

Oni su zajedno od klinačkih dana, skoro su k'o rod, rasli zajedno.
Nijedno nije iživelo ono što su njihovi vršnjaci, do ovoga je moralo da dođe...'ajde da nije trandža u pitanju ali za običnu švalersku šemu ko bi mu zamerio, kao što i nije do sada :D

Mirka je bila zabavljena sa tolikom decom, njeno tek dolazi :malav:

Jeste lepa, zgodna i šarmantna, urbana devojka, a i pametna je, meni se dopada.

Oni su zajedno od klinačkih dana, skoro su k'o rod, rasli zajedno.
Nijedno nije iživelo ono što su njihovi vršnjaci, do ovoga je moralo da dođe...'ajde da nije trandža u pitanju ali za običnu švalersku šemu ko bi mu zamerio, kao što i nije do sada :D

Mirka je bila zabavljena sa tolikom decom, njeno tek dolazi :malav:

Jeste lepa, zgodna i šarmantna, urbana devojka, a i pametna je, meni se dopada.
Meni je Mirka nekako robotizovana.

To. Imam ih i prijatelja, nije mi problem da odem u njihov kafić, klub, poštujem njihov izbor i oni moj strejt. Svima ok.

Pa da, jedino ne idem u te njihove klubove, dosadno mi je ali koja devojčica na prelazu iz puberteta nije imala najboljeg gej drugarčića ja ne znam :D

Jedan takav drugarčić mi je u komšiluku , znamo se od pamtiveka, nikako da navatam vremena da otkafenišemo, a čujem da viđaju neku da mu dolazi, verovatno kao pomoć majci mu, bolesna je, a ja ih ne razuveravam, da je hteo do sada bi se sam autovao.

Prema nekim medijima ona je odavno znala da on švrlja sa strane. Ali mislila je da je vara isključivo sa ženama, nije joj ni na kraj pameti bilo da voli i trandže.

Nije šija nego vrat.
Da, znala je ali ovoliki skandal i sve javno, nije prijatno.

Back