Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.658
Oj, nisu venčani koliko videh danas al opet je smor. Lepa žena a on se modira.Na Zapadu je dovoljno što je ulovljen u švaleraciji, varao ženu, medijima više od toga ne treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oj, nisu venčani koliko videh danas al opet je smor. Lepa žena a on se modira.Na Zapadu je dovoljno što je ulovljen u švaleraciji, varao ženu, medijima više od toga ne treba.
Sam se prozvao, zcezdin Gardista. Nije to što je šta god nego sipa otrov na gejove a koka se. Ćuti brate i radi šta oćeš.
To. Imam ih i prijatelja, nije mi problem da odem u njihov kafić, klub, poštujem njihov izbor i oni moj strejt. Svima ok.Pa takvi su i najžešći mrzitelji gejeva, kažu latentni, da se prikriju i pokriju .
Što tebi, meni, nekom trećem ne pada na pamet da razmišljamo o njima, zabole nas samo da ne blokiraju grad i ometaju nam život, a s kim se krešu u svoja 4 zida, savršeno me ne interesuje.
Oj, nisu venčani koliko videh danas al opet je smor. Lepa žena a on se modira.
Navodno je trandža ****** njega.Pa on je stvarno hebo trandzu?![]()
Možda nije znao.
Odma za selektora!Navodno je trandža ****** njega.![]()
Meni je Mirka nekako robotizovana.Oni su zajedno od klinačkih dana, skoro su k'o rod, rasli zajedno.
Nijedno nije iživelo ono što su njihovi vršnjaci, do ovoga je moralo da dođe...'ajde da nije trandža u pitanju ali za običnu švalersku šemu ko bi mu zamerio, kao što i nije do sada
Mirka je bila zabavljena sa tolikom decom, njeno tek dolazi
Jeste lepa, zgodna i šarmantna, urbana devojka, a i pametna je, meni se dopada.
Trandza je njega saftala a ne on trandzu sto ovu situaciju cini jos goromPa on je stvarno hebo trandzu?![]()
Možda nije znao.
Pa šta će sad navijači?! Bog te mazo, moraće i da se krije.Trandza je njega saftala a ne on trandzu sto ovu situaciju cini jos gorom![]()
Biće on robotizovan kad ga bude dovatila.Meni je Mirka nekako robotizovana.
To. Imam ih i prijatelja, nije mi problem da odem u njihov kafić, klub, poštujem njihov izbor i oni moj strejt. Svima ok.
Ma daj, sad će biti na vrhuncu popularnosti, samo da dâ par intervjua.Sad će da se razvede. Biće težak poduhvat da je neko prihvati sa onoliko dece. Jadna šta proživljava.
Prema nekim medijima ona je odavno znala da on švrlja sa strane. Ali mislila je da je vara isključivo sa ženama, nije joj ni na kraj pameti bilo da voli i trandže.Biće on robotizovan kad ga bude dovatila.![]()
Meni je Mirka nekako robotizovana.
Prema nekim medijima ona je odavno znala da on švrlja sa strane. Ali mislila je da je vara isključivo sa ženama, nije joj ni na kraj pameti bilo da voli i trandže.
Moguće.Čini ti se, uživo je vrlo prijatna, prizemna devojka i neizmerno duhovita.
Sad mora da se krije i od novinara i od navijača. Mukica.ljubi ga džaja a i vuči nije ni čudo što im je stadion u rupi totalno buljaški klub i buljaška ekipa
čmarakana lol