- Poruka
- 33.512
Aj sad i Veljko mamacecin da se malo eksponira, pa da do Nove godine samo o njima ćaskamo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj sad i Veljko mamacecin da se malo eksponira, pa da do Nove godine samo o njima ćaskamo![]()
možda je i on bio na evro prajdu......Ja bio na evro prajdu a ne šurim se u prdaru. Vujadin bi zabranio prajd a koka se u zadnja vrata. Ironija života.
Bio sam staff, imam negde i foto. Brdo dobrih riba ali nisam pipao ništa, nisam ja Vujadin.možda je i on bio na evro prajdu......![]()
sporazumno su se razišli............Vujadin veze nema što se trenerskog posla tiče. Nije ni trebalo da bude pomoćni. To je neki dil sa vlastima bio. Nego, jel nogu dobio zbog ove afere ili? Nisam baš u toku.
Roknuse Vita, kao da ga nikad bilo nijeAtmosfera u Zvezdi kad su saznali.
sporazumno su se razišli............
Sada, zbog afere. Oni su stub srpstva, šatro.Jel zbog ove afere ili još pre nje?
Udba podmetnula transića Vujadinu i sad ide prica...?
...
Nameštaju čoveku BRE!![]()
Obrukao ženu i decu.Jesu ga namestili stvarno.
Obrukao ženu i decu.
Glavno da je čovek sebi obezbedio i buduću popularnost.Pa kad je moderan
Svakog čuda tri dana , trač hronika mu domaćinska atmosfera, navikao je on to.
Mirka upućena, klinci mali, proći će, a možda se i ubaci negde uskoro.
Uostalom, gej scena je vrlo moćna u svim oblastima, to svi znamo.
Glavno da je čovek sebi obezbedio i buduću popularnost.![]()
Sada, zbog afere. Oni su stub srpstva, šatro.
Sam se prozvao, zvezdin Gardista. Nije to što je šta god nego sipa otrov na gejove a koka se. Ćuti brate i radi šta oćeš.A, pričalo se da je tradicionalista, staromodan, ko normalan radja tol'ku decu pa nije valjao kažu zbog tog sirovog stava.
Evo sad pričaju da je bi, polugej pa ni to ne valja,
Nikako svetini udovoljiti, pogotovo kad si mlad, zgodan i neophodan![]()
Na Zapadu je dovoljno što je ulovljen u švaleraciji, varao ženu, medijima više od toga ne treba.Sam se prozvao, zcezdin Gardista. Nije to što je šta god nego sipa otrov na gejove a koka se. Ćuti brate i radi šta oćeš.
Varanje žene sa trandžom spada u zapadne/evro-unijatske vrijednosti, upravo one za koje se ti zalažeš.Vujadin je tu zrtva, zasto ga ovo klosarsko drustvo razvlaci?
Zasto su ga klosari iz Crvene Zvezde izbacili, ne razumem, pa treba da ih tuzi, za par miliona evra.
Da, otac mu je klosar, Caci, i tesko dno od osobe, ali to je posebna tema.