Sarti 2009 ? Planira li neko ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon pet izuzetnih letovanja na Sitoniji odlucili smo da sve sakupljene impresije u vidu detaljnog putopisa prezentujemo zainteresovanima na sajtu www.sitonija.mcse-mcse.com Uz mnogo fotografija i korisnih informacija otkrivamo vam gotovo sve sto vam je potrebno kako bi sa lakocom krstarili Sitonijom. Nadamo se da ce materijal biti od koristi, kako iskusnim poznavaocima, tako i onima koji tek treba da se odluce za ovu prelepu destinaciju. Pozdrav za sve!
Nakon pet izuzetnih letovanja na Sitoniji odlucili smo da sve sakupljene impresije u vidu detaljnog putopisa prezentujemo zainteresovanima na sajtu www.sitonija.mcse-mcse.com Uz mnogo fotografija i korisnih informacija otkrivamo vam gotovo sve sto vam je potrebno kako bi sa lakocom krstarili Sitonijom. Nadamo se da ce materijal biti od koristi, kako iskusnim poznavaocima, tako i onima koji tek treba da se odluce za ovu prelepu destinaciju. Pozdrav za sve!
Mi ove godine razmisljamo da idemo u Sarti. E, sad, pitanje je da li preko agencije ili da nadjemo sami preko neta...Nikad nismo isli u Grcku bez agencije, pa me zanimaju iskustva vezano za rezervisanje smestaja na taj nacin...Koliko je pouzdano i da li se zaista dobije ono sto se vidi na slikama?
Ja sam prosle godine isao u sopstvenoj reziji jer smo isli od nekog datuma koji nijedna agencija nije imala.
Cena je jako slicna onoj preko agencija.
Ja idem tu svake godine od rodjenja, mnogo je lepo mesto, ima lepe apartmane, nocni zivot, hranu, obilaske, istoriju, suvenire, pogotovu je plaza najlepsa koju sam ikada video. Ni na Kubi nije ovako lepo. Toplo je more, sve ima... Ima trzni centar, za decu (ako imate) ima jedan deo koji ima net, igre, sve sve. Jedina mana je to da se poslednjih godina nakupilo nemaca, madjara,srba (lol) i drugih ljudi pa je malo gusto na ulicama, ali samo napred ljudi,sarti
sarti
Sta znate o Sartiju na Sitoniji(drugom prstu Halkidikija)? Vredi li ici sa muzem i dvoje male dece? :???:
jel bila visa ili niza?