Hvala na linku za film, iako smo vec letovali par puta preko Astre zanimao nas je film... isti je kao na cd-u, ali za sve koje zanima , nase letovanje preko Astre je bilo stvarno kao na filmu iz prethodnog linka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, ostavljam poruke, ali se one ne vide. Ne znam zasto? Pa ne mogu da verujem da onaj nervozni tip sa teme o Tasosu ima bas tolika ovlascenja da brise tudje poruke na svim temama. Mada ko zna, takvi agresivci znaju da se nametnu.
Nesto kontam, mozda svako od nas vidi samo tudje poruke, a svoje ne, jer sto bi svoje citao kad zna sta je pisao.
Ako neko vidi moju poruku iznad gde pitam za hotel "Sarti", molim najlepse da mi sto hitnije odgovori.
Hvala puno !!!
mislim da nemozes odmah da vidis poruke koje posaljes ako si se tek registrovao,mozda posle poslate 10 poruke ces moci videti odmah.Proveri tu na forumu,mislim da pise o tome kada saljes
Ajvan,hvala na odgovoru,ici cu da izvadim taj stari pasos.
Mackice, poslao sam ja vec vise od 10 poruka. Par sati sam bio nevidljiv, a sad vidim da se vidim i da me vide.
Hvala na odgovoru !!!
Nadam se ipak da ce se javiti neko ko je bio bas u "Sarti beach" hotelu. 'Ajte ljudi pomozite, da mi moje lepo zence bude zadovoljno na odmoru. Prosle godine nismo bili na moru jer nam je mladja cerkica bila bas mala, a sada je vel'ka (2 godine), pa mozemo svi zajedno put Grcke.
jel ima neko neki link za mapu mesta na sitiniji?
kakve su mogucnosti da recimo uzmem smestaj u sitoniji a da se bajkom ili skuterom vozam do drugih mesta i plaza po poluostrvu?Pitam jel nemam predstavu kolika je udaljenost npr. od Sartija do Orange plaze(video sam je na fotki strava je)!Zadnje dve godine sam letovao na Tasosu i Krfu i bilo mi je lepo,ali velikom zaslugom zato sto sam obilazio ostrvo,jer da sambio samo u mestu gde sam odseo mozda mi nebi bilo tako zanimljivo?
Sta je sa sadrzajima na sitoniji ili u okolini Sartija za obilazak,tipa crkve,istorijska zanamenja palate isl?
Hvala drugari!![]()
Crnicrnjo, kad si vec bio u kampu Thalatta da li si zapazio imaju li onu stenu za penjanje na plazi sto su je prikazali na svom sajtu? I ono alpinisticko/avanturisticko i ne znam kakvo jos spustanje konopcom dece - je li to samo reklama ili zaista postoji? Da li je to mozda samo za korisnike kampa ili je svim posetiocima kampa pristupacno? Imamo dete koje se "penje" i ima svoj pojas pa ne znam da li da nosimo pojas, "penjacice",....
Spominjes vetar - da li to znaci da nema osa, pcela i ostalih alergenih "letilica"?
ja te zezalice nisam primetio jer sam kratko bio (uhvatio me pljusak), ali ne sumnjam u reklamu jer je kamp veoma ozbilan.
sva ta animacija u okviru kampova je naravno namenjena korisnicima kampa, ali te tamo niko ne pita nista, pa sigurno nije problem da nesto iskoriste i drugi turisti
ja na potezu od dionisosa do porto kufua i nazad preko kalamicija i sartija za dve godine nisam video ni jednog komarca, nikad nisam ukljucio nikakav aparat nti zapalio spiralu ni koristio kojekakve sprejove, a video sam u mom mestu dve ose i ove godine na lagumandri jednu osu koja je zavrsila pod mojom papucom. i to je to. zato obozavam ovaj deo grcke.