utvar
Primećen član
- Poruka
- 862
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nije mix sa kangalom.
A zasto mislis da je Kangal mix...odprilike znam sta je i tamo uvezeno...uglavnom sve preko nekih turskih mastifa, i preko "Boz Shepherd" pasa (pasa, koji su u tipu turskog mastifa, koje sad furaju pod tim pompeznim imenom). Takvih pasa ima i u NP i u Sarajevu...
Dobri su to sve psi, al Kangali jok...
A na Uki se ne vidi ama bas nista od Kangala,mozda te podseca to sto su mu kupirane usi i sto mu je kraca dlaka.
Pomislio sam zbog usiju,dlake,repa,i gradje(malo je suvlji i visok na nogama)
moze i slika nekad da pogresi..![]()
druze kazi sta hoces ali da je ovaj pas drugaciji od ostalih saraca,pa jeste i to dosta..
druze kazi sta hoces ali da je ovaj pas drugaciji od ostalih saraca,pa jeste i to dosta..
ljudi pomagaj te molim vas
imam sarplaninac ko sto znate i imam veliki problem
izgledami da ga neko truje ovo je vec drugi put da mi se to desava,prvi put sam bio kod veterinara dali su mu inekcije i on se oporavio i evo opet isto pa molim za pomoc ako ima neki lek da mu dam da ga ne vodim non stop kod veterinara,jer mi bas nije blizu i mnogo bre deru!!
desava se da nece da jede nista i da povraca belo,voda kao pena i po nekad ubrzano dise!!!
ima li neki lek koji mogu da kupi jer ovako ne vredi nije proslo ni 10 dana ono opet!!