Šarplaninac

2d9wt4n.jpg

14jbz1v.jpg

207uq0p.jpg

14txahw.jpg

Od karamana do merdzana.

Molim po ko zna koji put sve clanove da se suzdrze suvisnih komentara,nije im ovde mesto.Isto tako vas molim da se drzite teme,a tema su Sarplaninci. To da li je neko pijan ili ne nikog ne zanima. Isto tako,ponavljam,svako ima pravo na svoje misljenje sa kojim mi ne moramo da se slozimo ali nema potrebe raspravljati se.

Pozdrav ljubiteljima Sarplaninaca! :bye: Zaista fantasticni psi!

Razlog mog uclanjenja na ovaj forum je tuzna prica koju sam cula od moje drugarice. Ispred njene zgrade, kod solitera na Banjici, vec par dana nalazi se napusten sarac, kaze da je tuzan da tuzniji ne moze biti. Pas je nesto sitniji, ali cistokrvan definitivno, izuzetno dobre naravi. Pitacu drugaricu da ga uslika, pa postavljam sliku. Ocesljan verovatno nije nikada i po svoj prilici, vlasnik ga je ostavio, tako da su male sanse da je cipovan. Imam bebu u kuci, koju ne mogu da ostavljam, tako da ne mogu da ga transportujem, ali ako nekog zanima da mu nekako pomognemo, kontaktirajte me ovde ili na mail nagliclidija@gmail.com!

Ako sam na pogresno mesto mesto postavila post, izvinjavam se - prvi put sam ovde... :bye:

Pozdrav ljubiteljima Sarplaninaca! :bye: Zaista fantasticni psi!

Razlog mog uclanjenja na ovaj forum je tuzna prica koju sam cula od moje drugarice. Ispred njene zgrade, kod solitera na Banjici, vec par dana nalazi se napusten sarac, kaze da je tuzan da tuzniji ne moze biti. Pas je nesto sitniji, ali cistokrvan definitivno, izuzetno dobre naravi. Pitacu drugaricu da ga uslika, pa postavljam sliku. Ocesljan verovatno nije nikada i po svoj prilici, vlasnik ga je ostavio, tako da su male sanse da je cipovan. Imam bebu u kuci, koju ne mogu da ostavljam, tako da ne mogu da ga transportujem, ali ako nekog zanima da mu nekako pomognemo, kontaktirajte me ovde ili na mail nagliclidija@gmail.com!

Ako sam na pogresno mesto mesto postavila post, izvinjavam se - prvi put sam ovde... :bye:
Ne,na pogresnom mestu niste definitivno,ali napisite malo tacniju lokaciju ipak mislim da se moze nesto uchiniti.
Pozdrav.

Super! Pas je na Banjici, ispred ulaza solitera na adresi Crnotravska br. 13. . To je jedan od onih 5 najvecih solitera na Banjici. Mislim da sam upravo vama poslala broj telefona moje drugarica Dragane, koja zivi tamo i koja mi je i rekla za psa. Nju slobodno mozete kontaktirati, cule smo se oko toga. Njen telefon saljem mail-om, ako vama vec nisam. :)

Back