mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Dobra stara fora sa pantljikama u boji!
Vidi se sta je iskusan odgajivac!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gledaj magie sarplaninac je rasa kojoj klanje sa slabijim psima je ispod casti. oni su mnogo tvrdoglavi psi, nemaju gazdu vec saputnika u zivotu. i ti nemozes njemu davati komande jer on sam odlucuje,ti mu kazes sedi on legne,kazes mu idi u boks on se ispruzi ispred vrati.I po nikakvoj ceni ga nemoj udariti jer on to pamti a i vraca kad odraste. A jedino ce te poslushati kad uvidi da je to potrebno.Kod njega nema naredbi veruj napast ce kad on misli i kad on hocetako da samo sta trebas ucit sa njim to je da mozes da mu uzmes kost ili bilo sta drugo iz usta jer ako to sad ne uradis neces smeti da mu se primaknes kad mu das nesto da jede.ja imam sarplaninca ne napada na manje pse, pudlice laju oko njega on ih samo udari sapom ili se igra sa njima sto se tice setanja setam ga na povodcu a dok ga setam niko ne sme da mi pruzi ruku da me pozdravi ili da krene njega pomiluje niko nesme da dize galamu oko mene ili pogotovo ne da drzi stap u ruke kamen ili nesto to ces magie uvideti i sama kad ti pas odrasteako ga tretiras pravilno.
ili si pocetnik ili psi nisu za tebe pa teze ces smiriti nlt-a nego Sarplaninca ocito da si ti svog psa zapustio sto se tice dresure stvarno ne znam sta da kazem.gledaj magie sarplaninac je rasa kojoj klanje sa slabijim psima je ispod casti. oni su mnogo tvrdoglavi psi, nemaju gazdu vec saputnika u zivotu. i ti nemozes njemu davati komande jer on sam odlucuje, ti mu kazes sedi on legne,kazes mu idi u boks on se ispruzi ispred vrati.I po nikakvoj ceni ga nemoj udariti jer on to pamti a i vraca kad odraste. A jedino ce te poslushati kad uvidi da je to potrebno.Kod njega nema naredbi veruj napast ce kad on misli i kad on hocetako da samo sta trebas ucit sa njim to je da mozes da mu uzmes kost ili bilo sta drugo iz usta jer ako to sad ne uradis neces smeti da mu se primaknes kad mu das nesto da jede.ja imam sarplaninca ne napada na manje pse, pudlice laju oko njega on ih samo udari sapom ili se igra sa njima sto se tice setanja setam ga na povodcu a dok ga setam niko ne sme da mi pruzi ruku da me pozdravi ili da krene njega pomiluje niko nesme da dize galamu oko mene ili pogotovo ne da drzi stap u ruke kamen ili nesto to ces magie uvideti i sama kad ti pas odrasteako ga tretiras pravilno.
gledaj magie sarplaninac je rasa kojoj klanje sa slabijim psima je ispod casti. oni su mnogo tvrdoglavi psi, nemaju gazdu vec saputnika u zivotu. i ti nemozes njemu davati komande jer on sam odlucuje, ti mu kazes sedi on legne,kazes mu idi u boks on se ispruzi ispred vrati.I po nikakvoj ceni ga nemoj udariti jer on to pamti a i vraca kad odraste. A jedino ce te poslushati kad uvidi da je to potrebno.Kod njega nema naredbi veruj napast ce kad on misli i kad on hocetako da samo sta trebas ucit sa njim to je da mozes da mu uzmes kost ili bilo sta drugo iz usta jer ako to sad ne uradis neces smeti da mu se primaknes kad mu das nesto da jede.ja imam sarplaninca ne napada na manje pse, pudlice laju oko njega on ih samo udari sapom ili se igra sa njima sto se tice setanja setam ga na povodcu a dok ga setam niko ne sme da mi pruzi ruku da me pozdravi ili da krene njega pomiluje niko nesme da dize galamu oko mene ili pogotovo ne da drzi stap u ruke kamen ili nesto to ces magie uvideti i sama kad ti pas odrasteako ga tretiras pravilno.
Jedno od najsladjih stenadi sto sam gledao![]()