Šarplaninac

Hvala hvala.
Bebe su prešišale prvi mesec.;)
aptrfiym62vxan1iniab.jpg

8veb4e06dwdquwtug703.jpg

0v2val7apzzob9j3c03l.jpg

ppoiqpx8yvavj6c7kpq9.jpg

Pozdrav svima, nisam poznavalac rase pa mi treba vase mishljenje o ovoj mladoj kuji koja je verovatno izbachena na ulicu... :(

Da li ima krvi sharplaninca?

chupka04.jpg

chupka03.jpg

chupka02.jpg

chupka01.jpg

mislim da pas nema ni godinu dana, verovatno nije ni prvo teranje proshla, jako je dobra, nema rep (kako je ostala bez njega,nemam pojma) :(
mislim da je visoka izmedju 65-68cm

C.A.C + specijalka Sarplaninaca,Laktasi ( BiH).

11s0e49.jpg

12669eo.jpg

2dqbsw.jpg

nzg3m8.jpg

184603_203826759643890_100000497019512_778287_2021940_n.jpg

188617_203826779643888_100000497019512_778288_7064300_n.jpg
Prvo da te pozdravim Utvar i da ti pohvalim ovog crnog Sarca. Ovo je najljepsi Sarplaninac kojeg sam u zivotu vidio. Kako se zove, koliko je star i dali je moguce doci do njegovog potomka. Smara me tetak da mu nabavim pravog Sarplaninca, pa da mu javim kakva je situacija. Jos jednom pzdrav.

Sastane hvala na pozdravu.;)
Pas se zove Munjo. Jeste lep ali nije ni on bez mana ( nekih malo manjih istina). Kao priplodnjak pokazao je se ( i dokazao) više puta. Danas zbog godina više ne pari kuje,ali imamo njegovih potomaka koji su još bolji od njega.
A što se tiče situacije...vrlo dobra je ( po meni uvek može bolje,pa stoga nije odlična).:)
Pozdrav i svako dobro.

Tobi je taxi,taxin,tekin,pa i pacovar...a naj češće je lenjivac.:)
oy1dnbshg0x4opdhmr.jpg

Šalji malu malo preko raspusta.Imamo i mi dve klinke,a medvedići ( to će biti još kratak period) svakako nam uleću u krevete,sve sa odraslim mečkama...tako da tu nema problema.;)

7fv72ke7mdbuf8wtc062.jpg

bocbqd4iflph1yvw12mj.jpg

Jao, medonje. :heart: Moja mala je jos mala i ide u vrtic a ako je posaljem medju sarce, necemo je se otresti dok jednog ne nabavimo a kako me vec vrbuju da mi poklone malinou i kolija a imam i dvoje avlijanera, stvarno ne znam kud' bih sa svima. A da volim rase tog tipa, volim.

Ko zna,sve je moguće. Delija je faktički još štene.Još nije sasvim formiran pas sasvim. No za jedno ste u pravu. To je pas po svim merilima standarda rase,u svakoj tački.:)
A dama...dama ko dama.Sve gleda s visine i drži pod kontrolom.

Postovanje svima.Ja sam nov na ovom forumu.Trebao bih da dobijem stene sarplaninca.Dobijam ga od coveka sa Sare.Interesuje me postoji li mogucnost dobijanja papira zbog izlozbi i parenja.Samo znam da je 100% sa Sare, da mu je otac Bajazit ili tako nesto pobednik u 80 i nesto borbi koje se valjda odrzavaju na Sari.Dali protiv drugih pasa ili vukova,verujte mi da neznam.Unapred zahvalan.

Autohtone rase mogu da dobiju uslovni rodovnik sto znaci da mogu da ucestvuju na izlozbama i da se pare, da na izlozbama osvoje cak i prvaka rase, samo ne mogu da dobiju kandidature za republickog i internacionalnog sampiona (CAC i CACIB). Ako gresim, slobodno me ispravite a oko same procedure dobijanja uslovnog rodovnika se najbolje raspitaj u kinoloskom savezu, mozes i lokalnom ali bolje kreni od nekog viseg nivoa jer su bolje upoznati sa procedurom.

Back