Hrastovnik
Poznat
- Poruka
- 9.374
Sta ima novo u "Sandzaku"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Solarnni simboli C (srbska ognjila) udaraju pecat istine na svo vase neznanje i sve vase lazi.
Bio si rekao da se simbol javlja kod Maja. Znači li to da su i Maje Srbi?
Preci Maja su, kao i svi americki Indijanci, iz Sibira presli na Aljasku i odatle se rasirili sve do stanista u juznoj Americi. Preci Maja isti su kao i preci ovih Korejanaca i sa istog su terena i odatle su americki Indijanci sacuvali uspomenu na skitske solarne simbole medju kojima je i solarni simbol C (danasnja srbska ognjila).Maje nisu Srbi, njihovi preci bili su Srbi (Skiti).
@tandaramandaraBroć
Pošto nemaš nikakvih argumenata da osporiš moj post, kao i bulumenta BBovaca, poluinteligenata kojima i ti pripadaš, posegao si za nekim psihologom, šta li? Čoveče tebi ni Zigi Frojd sve sa Jungom ne može pomoći. Vidim, Broćka je zahvatio mašala očaj - tandara, mandara itd. Into the future give to us some valid arguments!
Supertruper, yes you know me well,
Make me shine!
Imali uopste coveka na planeti koji nije Srbin.
Podsecame na pricu o Arijevcima Germanima, Actekima, predhrscanske kulture i Tibetancima.
Ima, zovemo ih bivši Srbi.
Ima, zovemo ih bivši Srbi.
Evo me podseca na sledecu, hipoteticku, pricu, : Rom znaci valjda covek na Romskom, isti je koren reci za oba naziva, koristeci Dereticevski logiku, neki njihov naucnik bi u buducnosti mogao da zakljuci, da su svi ljudi na planeti ustvari Romi![]()
![]()
![]()
Solarni simbol C je trag srbskog porijekla onih koji su taj znak koristili ili ga jos koriste.
Znači...prije preko 16 i po hiljada godina...postojali su Srbi/Skiti u Aziji (tada je čovjek prešao iz Azije u Ameriku).
Možeš li mi naći primjer solarnog С simbola starog oko 20.000 godina u Aziji?![]()
To je tvoj racun. Moj nije.
Da čujem koji je tvoj.
Preci Indijanaca nisu mogli doci na tlo Amerike prije 1500 -1000 godina stare ere.To o 15-20 hiljada godina je teorija dinosaurusa.
Hrastovniče, šta ćemo onda da radimo sa ljudskim ostacima koji idu hiljade godina u prošlost po Americi?
![]()
Ovo gore ti je iz period oko 9.500-8.000 godine prije nove ere. Klovis kultura se najranije datira u 11.500 godina stare ere, a po nekima i ranije. Ta kultura je bila u suživotu sa mamutima!
Hrastovniče, 1.500-1.000 godina prije nove ere, Amerika i Azija nisu više sačinjavali isti kontinent.![]()
U to vrijeme Skiti i narodi Dalekog istoka i Azije nisu posjedovali tehniku građenja ogromnih flota koji bi ih, hipotetički, prebacili na američki kontinent, a nema ni dokaza o nekoj velikoj seobi u to vrijeme, zato što već cvjeta majanska kultura:
![]()
Ovaj spomenik olmečke predmajanske kulture je sagrađen prije 1.600. godine stare ere! Maje su se razvili na autohtonim kulturama na američkom kontinetnu, nema dokaza o seobi!
Sem toga, kako 'teorija dinosaurusa', kada cvjetaju 10.000-5.000 godina stare kulture po Južnoj Americi, upravo porijeklom iz Azije u vrijeme tih pomeranja naroda?!?
P. S. Kako je moguće da su se Srbi rascijepili u dvije rase i još uvijek mi nisi rekao ima li crnaca srbačkog porijekla?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Solarni simbol C je trag srbskog porijekla onih koji su taj znak koristili ili ga jos koriste.
Kameno oruzje i gvozdeni mac? Gluposti! I danas mnogi u svijetu oru drvenim ralom koje tegli par mrsavih krava, a mnogi opet oru jakim traktorima sa sest plugova. Tako je bilo i u prslosti: oni sto su imali zlata imali su ostre maceve i gvozdena koplja, a bijeda je tesala kamenje i pravila sebi oruzje.
Intelektualna buncanja opsjednutih ljudi mene ne zanimaju i o tome ovdje necu da pricam. Dodji na Religiju i postavi temu.
Neću doći na religiju jer ne vidim kakve veze ima arheologija sa religijom. Pobogu, premjestili bi mi temu ovdje!
Nigdje nisam spomenuo nikakvi gvozdeni mač, a opet te pitam:
Kako su preci Maje Indijanaca došli iz Azije u Ameriku? Jasan odgovor molim! Ti suštinski hoćeš da kažeš da Maje, za raziku od ostalih indijanskih nacija, nisu autohtone u Americi, već da su migrirali iz Azije - je li to ti tvriš?