Neće biti živih da to vide.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće biti živih da to vide.
Možda ti ako dobro zaroniš u Jadransko more.
jedna za britaniju, jedna za japan, jedna za vatikan, jedna za nemacku i dve za amerikuTa jedna unistava celu Britaniju ko nista.
Pa dobro onda krenite u akciju ako smete.Mnogo, mnogo više ljudi
Ne bih. To sa Vukovarom je bila velika greška.Đesi Dragomire!!! Joj da je tebi sad jedna Sarma pa da ju rokneš ponovo na Vukovar joj brate znam te ko roda rođenog alaj bi opet palio i žario Vukovarom
Za britance samo par "posedona" kad im drmne uz obali skrati britaniju za 1/3 i zagadi vodu i teritoriju za za sledećih 2000 godinaTa jedna unistava celu Britaniju ko nista.
Cyber junose i krvozdenici sa ovog foruma se zalazu da se Rusi istresu na Evropu, pre svih na Zagreb... a ne kapiraju da bi jedna nuklearka na 300km od Srbije imala posledice i po Srbiju, da ne pricam kako bi bilo u Banja Luci koja je na 80-100km od Zagreba, ne kapiraju da nuklearna radijacija ne zna za granice i ne zaustavlja se kod Laktasa ili Sida, pici i dalje bez obzira sto tu zive Srbi i forumasi koji vole maijaka iz Kremlja. A posle evetualnog nuklearnog rata u Evropi ni u Srbiji vise ne bi bilo normalnog zivota, radioaktivni oblak bi prekrio i Srbiju, voda i hrana bi bile neupotrebljive i u Srbiji, i Srbi bi trpeli posledice svega i da ne padne nijedna bomba na teritoriju Srbije.Ne bih. To sa Vukovarom je bila velika greška.
Što se Sarmata i sličnih naprava (kojih naravno ima i druga strana) tiče samo bolesni ljudi mogu da sanjaju da će ikada biti upotrebljene.
A Britanci nemaju samrtnicki odgovor na Moskvu i ostale velike gradove u Rusiji? Mozda cak i na tvoje selo ako citaju ovaj forum, zasto bi dopustili i tebi i tvojim roditeljima (koji su te takvog odgojili) da se izvucete. Srecom decu jos nemas pa ce steta biti ogranicena.Za britance samo par "posedona" kad im drmne uz obali skrati britaniju za 1/3 i zagadi vodu i teritoriju za za sledećih 2000 godina
Majka jana za pirgave , stradaju samo oni
nema okolne štete
Pa ko se javi sledeći !?
Pa trbalo bi im puno odgovora , ako im se ukaže prilika !A Britanci nemaju samrtnicki odgovor na Moskvu i ostale velike gradove u Rusiji? Mozda cak i na tvoje selo ako citaju ovaj forum, zasto bi dopustili i tebi i tvojim roditeljima (koji su te takvog odgojili) da se izvucete. Srecom decu jos nemas pa ce steta biti ogranicena.
Nije ti palo na pamet da bi pri takvom eventualnom nuklearnom ratu ti ostao bez struje a posledicno i bez interMeta? Sto mozda i ne bi bilo lose, skinuli bi te sa interMeta te mi ne bismo citali tvoje idiotluke.
Nije tu samo do radijacije. Želja za propašću Zapada je u najbukvalnijem smislu seča grane na kojoj se sedi. Nisam ja džabe onomad otvorio ovu temu:Cyber junose i krvozdenici sa ovog foruma se zalazu da se Rusi istresu na Evropu, pre svih na Zagreb... a ne kapiraju da bi jedna nuklearka na 300km od Srbije imala posledice i po Srbiju, da ne pricam kako bi bilo u Banja Luci koja je na 80-100km od Zagreba, ne kapiraju da nuklearna radijacija ne zna za granice i ne zaustavlja se kod Laktasa ili Sida, pici i dalje bez obzira sto tu zive Srbi i forumasi koji vole maijaka iz Kremlja. A posle evetualnog nuklearnog rata u Evropi ni u Srbiji vise ne bi bilo normalnog zivota, radioaktivni oblak bi prekrio i Srbiju, voda i hrana bi bile neupotrebljive i u Srbiji, i Srbi bi trpeli posledice svega i da ne padne nijedna bomba na teritoriju Srbije.
Iz svega je jasno da su ludaci sa ovog foruma ludaci bez porodica, dece, bez zivota koji im nesto znaci, bez prijatelja... jednostavno, nerazumni, usamljeni idioti. Jer samo idioti mogu zagovarati nuklearni rat.
Ne lupetaj. Kamo sreće da se Putin nije rodio.I svet treba da bude zahvalan što je na čelo rusije Putin
Pirgavi samo na podmornicama imaju materijala za ceo evropski deo Rusije, ali idiotski je uopšte razmišljatio ideji da se takve stvari upotrebe.Pa trbalo bi im puno odgovora , ako im se ukaže prilika !
Pa pirgavi su kao manji atar u Rusiji !
Nema ništa od toga znam ja ovo je bildovanje mišića
I svet treba da bude zahvalan što je na čelo rusije Putin , a ne neko drugi , a ima ih ostrašćenijih i ratobornijih
To je vrlo jasno definisano kad se upotrebljava nuklearno oružje !
Samo je pitanje ko će prvi prekoračiti ograničenja
Rusija i može da preživi par udara zbog veličine i i da uzvrati ali pirgavi nestaju prilikom 1. udara
Mokri snovi !Ne lupetaj. Kamo sreće da se Putin nije rodio.
Molim da se poštivaju AVNOJ-evske granice!Za sat vremena i manje Rusija moze da sravni zapad sa zemljom, jos ako ih udari i Severna Koreja i Iran gotovi su kako god da se okrene.
daj ne lupaj ! pa nisu uspeli da ispale raketu kako trerba ni da doplove do Crvenog moraPirgavi samo na podmornicama imaju materijala za ceo evropski deo Rusije, ali idiotski je uopšte razmišljatio ideji da se takve stvari upotrebe.
Samo ću da podsetim na jednu ''sitnicu'': Rusima Englezi nisu smetali kad su zajedno s njima otimali delove Kine. Samo, Englezi su oteto vratili, a Rusi nisu. Raspitaj se malo kako Kinezi zovu Vladivostok i još neke gradove.
Putin hoće da obnovi SSSR. Putin je ZLO. Svaki normalan čovek je protivnik Putina.Mokri snovi !
Ja znam da bi vi voleli pijanog jelcina koga su jevrejski bankari i jenki vodali kao pijanu mečku
E ne može tako više !
Ima rusko da se pita i da zauzme svoje pravo mesto u geopolitici !
I to če Putin uraditi ! Pa koprcali se takvi kao ti do besvesti !
vec odavno amerika i britanija poseduju nesto sto ledi krv u zilama putina i ruskih marsala i admirala i bude ih nocu uz krike i kosmareRuski predsednik Vladimir Putin saopštio je da su balističke rakete "Sarmat" isporučene trupama.
Predsednik Rusije Vladimir Putin obratio se javnosti posle pauze od godinu dana i govorio je o najvažnijim temama za građane Rusije. Kao najvažniju poruku, istakao je da "NATO planira napad na Rusiju", a on je odgovorio da je rusko nuklearno oružje spremno da reaguje, a osvrnuo se i na balističke rakete "Sarmat".
"Prve serijske teške balističke rakete “Sarmat” su takođe isporučene trupama. Uskoro ćemo ih demonstrirati u oblastima gde se nalaze na borbenom dežurstvu. Oni (Zapad) morjau da shvate da i mi imamo oruže. I oni za to znaju, imamo i oružje koje može da pogodi ciljeve na njihovoj teritoriji", rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin.
Šta je "Sarmat"?
"Sarmat", ili “Sotona II” kako Zapad je naziva, je raketa koja može da nosi do 16 nuklearnih bojevih glava, a ima domet od 18.000 kilometara. Svaka od raketa može da se usmeri prema drugom cilju, a bojeve glave su snage do 750 kilotona. Primera radi, bomba bačena na Hirošimu bila je snage 15 kilotona, dakle 50 puta slabija od jedne “sarmatove” glave. Radi se o raketi koja do Velike Britanije može da stigne za svega tri minuta.
https://mondo.rs/Info/Svet/a1896032/Vladimir-Putin-o-balistickoj-raketi-Sarmat.html
POSEBNO ME ODUŠEVLJAVA OVA VEST KADA JE OBJAVI NAJVEĆI RUSOFOBNI SAJT U SRBIJI.
Molim da se poštivaju AVNOJ-evske granice!