Отварач мозга...опет
Domaćin
- Poruka
- 4.746
Taj sam svet ja video 90-ih...
Da li si za istok ili zapad je trik pitanje, na kome ste vecinom pali svi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zašto onda tvoja voljena EU svuda traži oružje za Ukrajinu, kad ti kažeš da se ratovi dobijaju mudrim politikama a “ne” vojskom? Čemu onolike donacije?
Zašto se ne brane mudrom politikom Sajo, kao dežurni ekspert kažeš da se ratovi ne dobijaju vojskom.Odbrana od luđaka.
Još da se EU uopšte i osvrće na zaljubljene poglede Druge Srbije… nego ni pet para ne daju.Taj sam svet ja video 90-ih...
Zašto se ne brane mudrom politikom Sajo, kao dežurni ekspert kažeš da se ratovi ne dobijaju vojskom.
Kako?Još da se EU uopšte i osvrće na zaljubljene poglede Druge Srbije… nego ni pet para
Pa ti si sNs sendvičar... Istina boli
Kad ti bude prošao ban objasni nam kakav je to rat bio u pitanju. A da su se Šiptari do mile vilje naponižavali kooperativnih žutih Dosmanlija to jesu - dok je bio Zlobodan tamo nije bilo baš nikakvih problema jer vaši evropski partneri Aiz UÇK nisu smeli da pomisle da sw pojave, posle se ljudi ohrabrili pa krenuli da hebu.
U Ćirilici i u Auktelnostima niko ni riječ o ovom herojskom podvigu...
Ovo je strašno.. DOS vratio vojnom intervencijom delove Srbije i Kosmeta... Šešelj se okreće u grobu...
Kopnenu Zonu Bezbednosti?Koji deo Kosmeta je DOS ili bilo ko drugi vratio?
Kopnenu Zonu Bezbednosti?
Али је била демилитаризована и угрожена.To nije Kosmet.
To nije Kosmet.