GIDEON
Iskusan
- Poruka
- 5.411
Velika sila cim im Zelenski drzi deo teritorije pod okupacijom, ali to samo privremeno, dok Dragan Vasiljkovic ne preuzme komandu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nikakav? Poenta je da su nadleteli Siriju, Iran, i sam Iran a da ih niko nije video.Učinak F35 bio je nikakav
Iranski balistički program je naneo daleko veću štetu
Iran nikada nije naneo nikakvo razaranje Izraelu.Упореди разарање који је Иран нанео Израелу и израелски напад где је страдала једна шахта у Ирану.
Разорен је Тел Авив под ударцима Шахид Ракета!Iran nikada nije naneo nikakvo razaranje Izraelu.
Razorena je jedino Gaza.
Jes vidim...Ниси обавештен, али синови Фатиме Ал Захре су више пута пробили израелску куполу. Исто тако, тамане ционисте у Либану, Гази, итд.
Kako onda nazivaš stanje Gaze? Nestala sa lica zemljeРазорен је Тел Авив под ударцима Шахид Ракета!
То је било Првог Октобра ове године.
To je tačno. No samo budala može da veruje da će biti i uništeni.Једино у чему су се ,, прославили " ционисти јесте геноцид и убијање деце.
Али, цивилизовани људи се тога грозе.
F35 je ušao u Iran duboko i obavio dejstva.U principu oborili su im skoro sve sto su lansirali a F35 nije smeo da udje u vazdusni prostor Irana. Koristili su samo malokalibarsko oruzje da obaraju dronove. Nije sramota , ali se pokazala velika nadmoc Iranskog PVO. Ako je tacno sta Izrael kaze da su sa PVO rukovali Rusi, znaci da su testirali svoje naoruzanje protiv najmodernijeg zapadnog naoruzanja koje Ukrajina ne poseduje , ali poseduje Izrael i koristi ga
Списак страдалих агресора је подугачак:Jes vidim...
Газа је Симбол ционистичког тероризма!Kako onda nazivaš stanje Gaze? Nestala sa lica zemlje
Kako sad smejurija a onamo genocid.Dali su stotine milijardi da bi na nekoj daljini od 500 kilometara pogodili i u potpunosti unistili žbun. Iranski žbun pored puta.
Ovo je smejurija. Valjda , ako imas nevidljive , udjes u vazdusni prostor zemlje koju napadas?
Шејјтањаху броји последње дане!To je tačno. No samo budala može da veruje da će biti i uništeni.
Naravno da na obe strane ima stradalih ali ja vidim da je Izrael malena država koja roka na sve strane i na koga stigne.Списак страдалих агресора је подугачак:
Zlo je Islam. Njihov fanatizam će ih odvesti u propast.Шејјтањаху броји последње дане!
Заправо Свемоћни Либан рока ИДФ све у шеснаест!Naravno da na obe strane ima stradalih ali ja vidim da je Izrael malena država koja roka na sve strane i na koga stigne.
Biće da nisu imali vremena da se bave Iranom.
Талмуд је још горе зло. Јер,природа Талмуд је да су му сви непријатељи.Zlo je Islam. Njihov fanatizam će ih odvesti u propast.
Valjda sam poslednji na forumu koji s tobom još razmenjuje poruke.Талмуд је још горе зло. Јер,природа Талмуд је да су му сви непријатељи.
То им се само може обити о главу!
Сви воле да дискутују самном јер увек имам занимљиве коментаре.Valjda sam poslednji na forumu koji s tobom još razmenjuje poruke.
Ah koliko sam tolerantan.
Nije to dobro za mene.
Ево и теби једног срца!Valjda sam poslednji na forumu koji s tobom još razmenjuje poruke.
Ah koliko sam tolerantan.
Nije to dobro za mene.
Ekstremno lupetanje nije kažnjivo.Сви воле да дискутују самном јер увек имам занимљиве коментаре.
Једино,модерација некад брише, јер кажу да залазим у екстремизам.
Teši se, politeisto.Zlo je Islam. Njihov fanatizam će ih odvesti u propast.
Заправо, сем дозвољених форми талмудског поретка, не смеш ништа да кажеш. Једино Тњитер и Телеграм одолевају тој цензури.Ekstremno lupetanje nije kažnjivo.
Na žalost.
Nije usao. Strah od mogucnosti pada na nedostupnoj teritoriji i bojazan da bi preko Irana tehnologija dospela u ruke Kini i Rusiji koji bi u takvom slucaju platili milijarde za olupinuF35 je ušao u Iran duboko i obavio dejstva.
Ušao je i to nekoliko stotina kilometara.Nije usao. Strah od mogucnosti pada na nedostupnoj teritoriji i bojazan da bi preko Irana tehnologija dospela u ruke Kini i Rusiji koji bi u takvom slucaju platili milijarde za olupinu
Ovo je dosta realna lista, samo Severna Koreja mora biti u top 15Руска војска најјача на свету, војска Србије на 18. месту!
Војска Србије (Фото Министарство одбране)
Амерички часопис „US News and World Report“ објавио је ранг-листу најјачих армија на свету, а војска Русије нашла се на првом месту.
Према писању часописа, друго место по војној моћи заузима америчка војска, а треће израелска.
Украјинска војска заузела је осмо место на ранг-листи.
У прву десеторку најјачих армија на свету ушле су још Кина, Јужна Кореја, Иран, Велика Британија, Немачка и Турска.
Према оценама часописа, војска Србије налази се на 18. месту.
Оцена војске, осим борбеног потенцијала (количина наоружања, број војника, итд), узима у обзир борбено искуство, учешће у разним ратовима и оружаним сукобима. Због тога се руска војска први пут нашла на водећем месту, иако је раније увек била на другом или трећем месту после САД и Кине, док се Израел налази испред чак и нуклеарне Кине, због вођења ратова против Либана, Појаса Газе и Ирана.
Pogledajte prilog 1633292
Аутори листе наводе да је моћ армија разних земаља широм света процењена на основу анкете у којој су учествовали како представници елита и пословних кругова, тако и обични грађани, преноси Спутњик.
https://www.politika.rs/scc/clanak/640737/Ruska-vojska-najjaca-na-svetu-vojska-Srbije-na-18-mestu
Rat u Ukrajini je od Rusije napravio najvecu svetsku vojnu silu. Ni vojska Srbije nije lose plasirana?
Sta mislite?