lillymoon
Iskusan
- Poruka
- 6.607
nisam,bar mislim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

lillymoon:An elephant asks a camel: "Why are your breasts on your back?"
" Well " says the camel "I think that's a strange question from somebody who's **** is on his face"

lillymoon:kada smo kod slonova,vidjen je jedan na NBG-u
![]()
Biću dobar...lillymoon:NOKAUT U STUDIJU! - Nezadovoljna izborom pesama, Ana P. (18) upala u studio radija u Gornjem Milanovcu i prebila voditeljku
Ana P. (18), slušateljka radija "Imidž" iz Gornjeg Milanovca, pretukla je spikerku Zoricu Jestrović (32) jer nije bila zadovoljna izborom muzike koju je naručila za proslavu svog punoletstva! Ana je upala u studio i nokautirala Zoricu, koja je zadobila povrede po glavi, rasečena joj je usna i slomljen jedan zub!
Prebila i komšinicu!
Ana P. udarila je i Danicu Božović, predsednicu kućnog saveta zgrade u kojoj stanuje!
- Ana je proslavljala punoletstvo sa svojim društvom u zajedničkim prostorijama zgrade u kojoj inače živi sa majkom, babom, sestrom i bratom. Proslava je organizovana u nedelju, a komšije su protestovale zbog buke i glasne muzike. Za vreme žurke razbijeno je staklo na vratima. Kada sam rekla Ani da mora da nadoknadi štetu, ona me je pesnicom udarila po glavi - kaže Danica, kojoj je ostala masnica na oku.
slavishans:Zašto više vijnicima nije frka kad im ispadne spun za vreme tuširanja?
-Zato što svi ****** služe civilno vojsku!