Zanimljivi oglasi, neki kažu da su zaista objavljeni:
- Izdajem sobu, ploče, knjige, tajne, prijatelje, rodbinu i državu.
- Psihijatar će vam pomoći da se suočite sa sobom, predsobljem i kupatilom.
- Imam plantažu oraha, potrebna ženska za tuc*nje!
- Trebam devojku, ne da radi nego da pije, da zabavlja goste.
- Menjam žutog kanarinca za svinju od 150 kg. Boja nije bitna.
- Mlad student, 26 godina, ne puši, ne pije, ne juri ženske, rado bi promenio način života.
- Devojka, 23 godine, visoka, zgodna, crna kosa, plave oči, zaposlena, bogata, traži mušku osobu sličnih osobina kojoj bi prodala 10 kubika bukovih greda. Povoljno!
- Mašem po aerodromima i autobuskim stanicama. Šifra "Parkinson".
- Ako neko želi da ostavi alkohol i cigare, nek' ih ostavi kod mene.
- Traži se radnik za prodaju kikirikija na komad. Šifra: "Strpljenje".
- Prodajem kravu, crna metalik boja, hi-fi mukanje, spušteno vime, sportski rep i aluminijska kopita.
- Vi imate Sony PlayStation, ja imam vreme, znanje i iskustvo. Za simboličnu naknadu prelazim najteže nivoe igara.
- Pevačica zgodne spoljašnjosti pevala bi i u unutrašnjosti.
- Menjam zdravstvenu knjižicu za štednu. Šifra: "Zdravlje - najveće bogatstvo".
- Ne kupujem ništa, ne prodajem ništa, moguća zamena.
- Ukraden Mercedes 600 SEL sa aluminijskim felgama, Pioneer-ovim multi-cd sistemom i 1000w zvučenjem. Nalazaču nagrada. Registracija nije bitna.
- Ždrebe Lipicanera šampionskog porekla sa besprekornim pedigreom, staro 10 meeseci, jašem.
- Menjam diplomu filozofskog fakulteta u kvalitetnom okviru za svinjske polutke i smrznute piliće.
- Tražimo pjevaljku sa velikim plućnim kapacitetom. Šifra "Bez pojačala".
- Četiri prijateljice, radi polaganja vozačkog ispita, traže mladog i sposobnog instruktora vožnje radi vežbanja ubacivanja u prvu, drugu, treću i četvrtu.
- Prodajem bicikl sa 18 brzina, deveta i dvanaesta brzina nikad nisu korišćene.
- Iznajmljujem rame za plakanja.
- Prodajem lep padobran, jednom korišćen, neotvoren.
- Trazim mladu, pametnu, lepu i bogatu devojku s dobrim autom. Po mogućnosti dostavite sliku auta.
- Tražim lepu i glupu devojku radi braka. Lepa da se meni dopadne, glupa da se ja njoj dopadnem!
- Izgubljena bomba, nalazaču saučešće.
- Heklam po kućama. Šifra "Hekler".
- Brusim haltere po kućama. Valter.