Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dsc00550xa8.jpg

pozajmljeno sa svastare:

Original postavio gt500
Razgovor u zoru

- Gde si ti celu noć! Priznaj!

- Znaš draga, jučerašnji sastanak se odužio, pa je našoj novoj sekretarici otišao poslednji autobus. Zamolila me je da je odbacim kući; onda sam pred njenom kućom video da je ispustila zadnja leva guma na autu, pa sam promenio točak. Sekretarica me je ljubazno pozvala u svoj stan da operem ruke, i usput mi je skuvala čaj sa rumom, pošto sam se smrzao menjajući točak. Kad sam hteo da krenem kući, video sam da policija u njenoj ulici zaustavlja vozila i radi alko test, pa sam morao da sačekam da odu, zbog ruma u čaju. Onda je sekretarica predložila da prespavam kod nje... i eto...

- Ne laži, džukelo! Opet si celu noć bio u kancelariji i njakao kompjuter po forumu s onim tvojim ludacima!

PROCITAJTE NAJNOVIJI "HIT" ROMAN KOJI JE UPRAVO IZASAO U HRVATSKOJ !!!
http://www.nacional.hr/articles/view/28617/#comment_form_holder

PANIKA ZBOG SATIRE
Roman od kojeg strepi hrvatska elita

ROMAN 'LIJEPI I PROKLETI' bez srama opisuje homo, hetero i biseksualne snošaje te satirizira književni establishment

O D L O M A K :

vor: Otkud znaš da volim Srbe?
Lucija: Znam. Nema pravog hrvatskog ljevičara koji ne vole Srbe. Oni ljevičari koji ih ne vole postali su u međuvremenu ustaše. Ti nisi postao ustaša, znači voliš Srbe.
Ivor: Ali svejedno sam smislio jednu ustašku pjesmicu za tebe. Slušaj.
Na melodiju pjesme skupine Film “Kad budu gorjeli gradovi“, Ivor zapjeva:
Kad budu gorjeli gradovi/dim će se dizati do neba/bit će to divan vatromet/kao na davni 10. travnja/kada smo klali Srbe/i vadili im oči/sve su to divna sjećanja/i nisu uzalud, zar ne?
Kad budu gorjeli gradovi/ja ću biti spreman/trčat ću do tvoje kuće/uzeti te za ruku/bježat ćemo izvan grada/jer ti si Srpkinja/plivat ćemo preko rijeke/da nam očisti miješanja rasa grijehe…
Lucija: Oho-ho! Svaka čast, nisam se nadala. Očito da imaš neku srpsku kurvicu koja te nadahnula na ovo.
Ivor: Ne, nego sam zamislio da sam crni ustaša, a da je Petra lijepa Srpkinja i moja zabranjena ljubav. Onda ju spašavam dok sve gori oko nas i dok moji ustaški kamaradi kasape Srbe; uglavnom, čisti romantizam.

STA RECI ?????????

KAKO JE PAŠTETA DOBILA IME?

Mladi Gavrilović radio je kao šegrt u nekoj mesari.
Na kraju svakoga dana, kad bi već poklao obradio nekoliko svinja, teladi, ovaca, pilića i sl, morao je još da pedantno očisti prostorije.

Dok je tako skupljao sve one silne kljunove, uši, repove, kopita i slično, svane mu:
„PA ŠTETA je sve ovo bacati!”

Back