a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 38.069
neki su placeni da budu zatucani a neki tako rodjeni.Uhh,znači tako...znači sve neki zatucani![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki su placeni da budu zatucani a neki tako rodjeni.Uhh,znači tako...znači sve neki zatucani![]()
Koliko nam treba zatvora da uhapsimo sve koji su bili u dilu sa drzavom zadnjih ~40 godina?Hoce hoce ...
Da li je neko ZAISTA upoznat o novom zakonu o legalizaciji objekata?

са лаптопа и покушавам, нема од тога ништа да ли је неко успео мождаMasa tih stvari ne može preko telefona ni tableta mora komp i win.
зови кориснички центар, тамо имаш опцију шта ако си у иностраствуMolim vas,da li neko pouzdano zna kako ide to sa legalizacijom.Posto živim u Nemačkoj i imam samo Nemačko drzavljanstvo,vlasnik sam placa 1/1 ovlastio bi advokata da to obavi.Da li znate kako to ide u ovom slučaju, raspitujem se da me advokat ne bi vozio kao mladog majmuna..Hvala unapred
Hvala puno
нема на чему! прорадио је и сајт мора да се од зумира екран на 70% да би могло да се кликне на "слажем се" у вези ове изјаве о заштити подакаHvala puno
Период 2015-2016 по сателитском снимку, поднео сам пријаву, чекамо даље кораке" Zakon "Svoj na svome" slučajno ili namerno, ne pominje tačan datum do koga su morali biti izgrađeni objekti. "

Период 2015-2016 по сателитском снимку, поднео сам пријаву, чекамо даље кораке![]()
Do 2015Najvažniju stvar su propustili da napišu.
" Zakon "Svoj na svome" slučajno ili namerno, ne pominje tačan datum do koga su morali biti izgrađeni objekti. "
Da li ovaj Zakon važi za objekte zidane 80, 90-tih godina ili za objekte izgrađene tokom 2000- tih godina.
Ovo je drugi ili treći Zakon o legalizaciji.
Pored ovih Zakona postoji i Zakon o ozakonjenju objekta. Na osnovu tog Zakona mnogi investitori a kasnije i vlasnici stanova su mogli da ozakone svoj stan, i da ga uknjiže u katastru.
да за период 2015-2016, сатњелитски снима на ГеоСрбијаDo 2015
Када одеш на портал Свој на своме имаш аутоматски у понуде понуде за перионе бираш 2015-2016да за период 2015-2016, сатњелитски снима на ГеоСрбија
A šta je onda alternativa?Da ne legalizujemo,pa da dobijemo rešenje o rušenju objekta?