Sarajevo slavi Bajdenovu izbornu pobedu

Pa Bajden i ta demokratska ekipa podrzavaju islamizam na Balkanu. Tako da je logicno da Sarajevo slavi pobedu Bajdena...

Da, da protjerivali smo I ubijali sve nemuslimane, granatirali gradove koji su se odbranili, zatvorenike strijeljali, civile zatvarali u logore, Alija popio presudu za genocid a Dr. Dabić Mokraća sjeo ponovo u predsjedništvo nakon rata.

Čime vas samo hrane takve nenormalne, rusobotovi?

Da, da protjerivali smo I ubijali sve nemuslimane, granatirali gradove koji su se odbranili, zatvorenike strijeljali, civile zatvarali u logore, Alija popio presudu za genocid a Dr. Dabić Mokraća sjeo ponovo u predsjedništvo nakon rata.

Čime vas samo hrane takve nenormalne, rusobotovi?
Zadnja dva nisu tačna. Sve ostalo jeste.

Pogledajte prilog 795303

Sarajevo slavi Bajdenovu izbornu pobedu

SARAJEVO - U Sarajevu se danas slavila izborna pobeda Džo Bajdena na izborima za 46. američkog predsednika. Visoki predstavnik međunarodne zajednice za BiH Valentin Incko izrazio je očekivanje da će "novi stanar u Beloj kući okrenuti novi list" odnosa i prema Balkanu, i prema BiH, preneo je sajt klix.ba.

Pogledajte prilog 795305

Defileom kroz glavne sarajevske ulice, građani su proslavili rezultat američkih predsedničkih izbora, a iz automobila koji su pravili "slavljeničku buku" vijorile su se zastave Amerike i BiH.

Slavlje u Sarajevu zbog pobede Bajdena, Većnica zasvetlela u njegovu čast

Gradska uprava Sarajeva odlučila je da u čast Bajdenove pobede postavi svečanu rasvetu na zdanje gradske skupštine što je praksa u slučajevima kada glavni grad BiH obeležava značajne događaje.

link

Браво за Сарајево! И поред тога што је Сарајево доживело епску патњу у оружаним сукобима деведесетих, тај Град је остао слободарски и веран начелима мултикултурализма, антифашизма и демократије. Као доказани пријатељ тог и таквог Сарајева, Џо Бајден ће као председник највеће светске суперсиле да помогне Босни у наступајућем периоду.
Napravio si pogrešan korak i spomenuo toga majmuna Inzka! Sada ide KAZNA:

kali16.png

Savršeno usklađeno. Šta je rađeno na Kazanima npr? Čij su logori bili silos u Tarčinu ili kasarna Viktor Bubanj npr? Ko je granatirao Zvornik?

Znaš, ne možeš uzeti par pojedinačnih slučajeva i porediti to sa službenom politikom.

Da bih sad uštedio vrijeme i tebi to objašnjavao, bilo bi lijepo da postaviš neku presudu ili neki validna dokaz da je Vlada RBiH imala isti ratni plan kao i pobunjenička vlada SDS-a.

Znaš, ne možeš uzeti par pojedinačnih slučajeva i porediti to sa službenom politikom.

Da bih sad uštedio vrijeme i tebi to objašnjavao, bilo bi lijepo da postaviš neku presudu ili neki validna dokaz da je Vlada RBiH imala isti ratni plan kao i pobunjenička vlada SDS-a.
Pobunjenička vlada je Alijina. Uz to i teroristička...

Ko Švabo tra-la-la...... Pa kaže: "Ja (ime i prezime) svečano se obavezujem da ću braniti nezavisnost, ustavni poredak, nepovredivost i celokupnost Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i da ću čuvati i razvijati bratsvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti. Uvek ću svesno i disciplovano izvršavati obaveze i dužnosti branioca Svoje socijalističke samoupravne domovine i biti spreman da se borim za njenu slobodu i čast, ne žaleći da u toj borbi dam i svoj život...."
Znači, svi mi koji smo položili ZAKLETVU smo teoretski, pogotovo kada je zapucalo, imali MORALNO i ZAKONSKO pravo da POBIJEMO svu tu STOKU koja je na referendumu glasala za izlazak BiH iz Jugoslavije!

Pojedinačnih? Ti to tvrdiš da Alija i tzv Vlada BiH nisu znali za logore u Sarajevu?

Ko Švabo tra-la-la...... Pa kaže: "Ja (ime i prezime) svečano se obavezujem da ću braniti nezavisnost, ustavni poredak, nepovredivost i celokupnost Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i da ću čuvati i razvijati bratsvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti. Uvek ću svesno i disciplovano izvršavati obaveze i dužnosti branioca Svoje socijalističke samoupravne domovine i biti spreman da se borim za njenu slobodu i čast, ne žaleći da u toj borbi dam i svoj život...."
Znači, svi mi koji smo položili ZAKLETVU smo teoretski, pogotovo kada je zapucalo, imali MORALNO i ZAKONSKO pravo da POBIJEMO svu tu STOKU koja je na referendumu glasala za izlazak BiH iz Jugoslavije!

Raspad SFRJ je bio legalan, samo rusobotovi i 30 godina nakon istog još se blamiraju.

Vaso legendo, sta vam stavljaju u sendviče ovih dana? Nesto jako da lakše podnesete Bajdena i Nagorno Karabah?

Pojedinačnih? Ti to tvrdiš da Alija i tzv Vlada BiH nisu znali za logore u Sarajevu?

Da li je ijedan nas zločinac sakriven? Zar nije sama ARBiH razbila 9. Brdski brigadu? Zar nije sama ARBIH protjerala Juku Prazinu?

Na kraju krajeva, hajde ovako. General Sefer Halilovic je bio u Haagu i pušten je, general Pampers je bio u Haagu i popušio presudu za genocid.

Hajde da budemo nenormalni i kažemo da je Haag muslimanski sud I mrzi Srbe.

Hajde onda da ti meni dostaviš neku naredbu Alijinu ili Seferovu o osnivanju ili održavanju logora ili ubistava ili bilo sta slično? Jel može?

Jest doduše.

Vlada Raše Mokraćopijca je priznata bila od SVIH zemalja I bila članica UN-a...

I ne samo njegova, I rahmetli RSK takođe...

Hahahahha čime li vas hrane?
I Truloslavija je bila međunarodno priznata i CENJENA radi onoga bravarskog kopileta! I svejedno joj nije pomoglo..... A sada se misli šta će to da vam vredi i za tu vašu shebanu abortus Fildžan Pederaciju! Sikter bre! :zcepanje: :zcepanje:

Da li je ijedan nas zločinac sakriven? Zar nije sama ARBiH razbila 9. Brdski brigadu? Zar nije sama ARBIH protjerala Juku Prazinu?

Na kraju krajeva, hajde ovako. General Sefer Halilovic je bio u Haagu i pušten je, general Pampers je bio u Haagu i popušio presudu za genocid.

Hajde da budemo nenormalni i kažemo da je Haag muslimanski sud I mrzi Srbe.

Hajde onda da ti meni dostaviš neku naredbu Alijinu ili Seferovu o osnivanju ili održavanju logora ili ubistava ili bilo sta slično? Jel može?
Može li ovako? Da ti meni dostaviš takve Miloševićeve naredbe. Pa je opet bio optužen po komandnoj odgovornosti. A eto npr Naser nije kriv iako niko ne poriče zločine njegove vojske. Ili Alija i kompletno predsjedništvo nisu krivi što ako ništa drugo nisu spriječili postojanje logora na par kilometara od njih. Tvrdiš li da nisu znali za njih? I da su bili mogući bez makar njihove prećutne saglasnosti?

Može li ovako? Da ti meni dostaviš takve Miloševićeve naredbe. Pa je opet bio optužen po komandnoj odgovornosti. A eto npr Naser nije kriv iako niko ne poriče zločine njegove vojske. Ili Alija i kompletno predsjedništvo nisu krivi što ako ništa drugo nisu spriječili postojanje logora na par kilometara od njih. Tvrdiš li da nisu znali za njih? I da su bili mogući bez makar njihove prećutne saglasnosti?

Jarane, bez sad da ti kažem da imaš bezbroj sudskih presuda gdje je sve decidno objašnjeno, imaš i naredbe i presretnute razgovore i na ywbenom youtube.

Ja Miloševića nisam ni spomenuo, pričam o Raši Mokraćopijcu I Ratku Pampersu.

A tebi opet kažem, daj neki dokaz koji je za tebe validan a sudovi ga nisu vidjeli. Ti imaš 1000 godina presuda za organizovane zlocine i možeš birati iz kojeg kraja želiš.

A doduše, imaš ti i oficir ARBiH osuđenih i neka su, ali to su pojedinačni zločini i nema organizovanog ubijanja.

Na kraju krajeva, sta misliš zašto otkako sam na forumu ne.mozete da nađete nijedna zločin protiv Srba u TZ, ma ni samar da je neko nekom opalio?

Jarane, bez sad da ti kažem da imaš bezbroj sudskih presuda gdje je sve decidno objašnjeno, imaš i naredbe i presretnute razgovore i na ywbenom youtube.

Ja Miloševića nisam ni spomenuo, pričam o Raši Mokraćopijcu I Ratku Pampersu.

A tebi opet kažem, daj neki dokaz koji je za tebe validan a sudovi ga nisu vidjeli. Ti imaš 1000 godina presuda za organizovane zlocine i možeš birati iz kojeg kraja želiš.

A doduše, imaš ti i oficir ARBiH osuđenih i neka su, ali to su pojedinačni zločini i nema organizovanog ubijanja.

Na kraju krajeva, sta misliš zašto otkako sam na forumu ne.mozete da nađete nijedna zločin protiv Srba u TZ, ma ni samar da je neko nekom opalio?
Kad neko nema stida... Pa evo i sad ste navijali za Bajdena jer očekujete da vam Ameri u budućnosti ukinu entitete i kantone.

Kad neko nema stida... Pa evo i sad ste navijali za Bajdena jer očekujete da vam Ameri u budućnosti ukinu entitete i kantone.

Bas, kad nemate stida, takvi kao ti.

Niko to nije spomenuo, moje lično mišljenje znaš, ali je lijepo znati da ako dođe do balvanizacije da u Americi sjedi čojk što će nas podržati u sklanjaju balvana s puta.

Bas, kad nemate stida, takvi kao ti.

Niko to nije spomenuo, moje lično mišljenje znaš, ali je lijepo znati da ako dođe do balvanizacije da u Americi sjedi čojk što će nas podržati u sklanjaju balvana s puta.
Ma vi ste teški psihijatrijski slučajevi: Inzistirate na ZAJEDNIČKOJ državi sa pripadnicima ' GENOCIDNOG' naroda? Sa vama je najbolje ne imati posla ni u prolazu.....

Back