djole sar pei
Početnik
- Poruka
- 3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel americki sar pej ima vise nabora od kineskog???? koji je bolji????i da li je sar pej za kucnu upotrebu....????unapred hwala
Imam Sar Peja zenku staru 11 meseci i nisam siguran da sam primetio da je uopste bila u teranju, pa me zanima da li neko od strucnijih lica moze da mi kaze da li se teranje kao takvo obavezno mora manifestovati nekom kolicinom krvi ili ne. hvala unapred . . .![]()
Hvala na odgovoru . . . . Ja se dosta trudim oko nje i ne perem je sa kojekakvim samponima vec ili prasko9m koji sam nabavio za suvo pranje ili samo vodom sa mozda malo kosili sampona i to je sve . . . Hranim je samo granulama koje u sebi sadrze preko 20 posto mesa i jako puno vitamina a to je Natural u pitanju, doduse - malo im je skuplja hrana ali je jako dobra jer kako god da izracunas isplati se, posebno zato sto obicna hrana jeste jeftinija ali bi joj morao vise takve hrane dnevno dati a recimo kada dajemo Natural koji je skup - sa manjom kolicinom hrane postize se isti efekat sto znaci da nas isto kosta a kvalitetnije hranimo kucu . . . Pozzzzz
![]()
Pozdrav svima
Ja planiram da u septembru kupim sar peja !
E sada...zivim u Beogradu. I zanima me da li imate neki savez gde, kako, kod koga...bi bilo najbolje da nadjem svog shtenca ? Ne bi mi bilo problem ni da odem u neku okolinu Beograda/Novi Sad/Vrshac ili neko peto mesto...
Ali pretragom na googlu sam nashao samo odgajivacnicu Kasperovih...
Hvala ako iko moze da mi pomogne !
Hvala lepo, kontaktirao sam ih upravo i cekam odgovor.
Da li bi mogao ovako napamet da mi kazesh na sta treba da pazim , a da je lako vidljivo kod steneta shar-peia kao "greshka" i da se chesto pojavljuje ?
Posto delujesh kao veoma upoznata
(takav sam ja bio za retriver)
Koliko vidim DOKTOR DULITL se bas mnogo pa razume u Shar-Pea !!! He, he, hesvakom nadjes nesto reci a za sebe smatras da si neki Exsper
![]()
A što se svađate !!!!![]()
![]()
Dajte lepo da pišemo o zgužvancima a ne da raspravljamo ko je kakav!![]()
Mozes li mi onda sada kada si me vec razocarao odgovorom da ne treba da psa hranim granulama reci cime da ga hranim??? Svi su mi rekli da hranu koja ostane ljudima i koju ljudi jedu ne treba Shar Pei-u davati zbog raznih problema koje prouzrokuje taskva hrana . . . . .Moracu malo da te razocaram sto se tice granulirane hrane, sve su one vrlo loseg kvaliteta, naime pune su konzervansa, raznih dodataka i hemije, nema tu mesa, to su samlevene kosti, kozure, iznutrice, nokti, i svo ostalo djubre i otpaci. Mnogo puta je to i pokvareno meso u koje se dodaju antibiotici da ne bi doslo do infekcije prilikom ishrane. Inace, svaku od tih granuliranih hrana, probaj da bacis negde i dodji za godinu dana, slobodno daj svom psu, ona se nece pokvariti, bice samo bajata, nazalost, tako je to, prava istina. Cak se u u tu vrstu hrane stavljju otpaci, lesevi mrtvih pasa iz raznoraznih razloga, sve je to gadno ali istinito. Hrana je smisljena za laku zaradu i za sve vlasnike koji nece da hrane psa na neki komplikovaniji nacin. Nego izruce granule i zavrse posao. Pored svega sto sam nabrojala granule se farbaju u razne boje, crvene, zelene, braon itd. Sve je to sam otrov. Jedino korisno sto dodaju hemijske spravljene vitamine, minerale i ostale dodatke koji bi trebali da se uzimaju kroz prirodnu ishranu.Ali to je cesto nemoguce i to je olaksavajuca stavka ishrane granulama.