Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.517
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ogledalo kao odraz duše,jedan drugi svet u koji ću preći ,bez bola i svega šta me zakovalo.
Pogled na sebe samu i pejzaži u magli ,mame me i dozivaju. Dok tišina bude tekla,saznaću jednom,da li sam to zaista prava ja ispred sebe ,u liku što me gleda.Pogledajte prilog 1349010
Noćima je nemirno spavala.Kada je pitao zašto se,drhteći ,umotava u prekrivače i sklanja glavu pod jastuke,prošaptala je da oseća dimljivi sneg u vazduhu .Izdaleka.Miris paljevine bio je nepodnošljiv.Nosio je strahove iz predhodnih života.Najgore je bilo to što nije mogla da se seti odakle dolaze ti prastari užasi i osećaj gubitka.Na rubu svesti ,stajale su senke.Kazneni odred .Utvare .
Svaku noć su čekale da zaspi,kad je bila najranjivija.Kako je mogla da mu objasni da postoje stvari gore od smrti.Stvari koje nemaju ime .Lude stvari...
Kako je uopšte mogao da razume njenu očajnu potrebu za varljivom placentom belog pamuka ,koja je prigušivala dozivanje iz tame..
SPogledajte prilog 1352499
Još me ne budi, ne dodiruj me,![]()
Ne može tebe niko da ima..
Ostaješ iluzija,
Nežna erotska bajka,
Kao potreba
I jedno preglasno ludilo
Koje samo sebi
Smem da poželim..
Još me ne budi, ne dodiruj me,
Izdaću sebe
Kada god ti prilazim samo da ne izustim