Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Naš sagovornik rekao je da je pomahnitali vozač pokušao da pobegne posle nesreće.
- Kada se automobil zaustavio, vozač je stisnuo gas do daske. Međutim, posle deset metara ispala mu je poluosovina, pa je stao. Jedva je izašao iz kola. Odmah sam primetio da je pijan. Klatio se i pričao nepovezano: „Pio sam zbog devojke! Ona je za sve kriva!" Onda je pogledao prema jednom momku koji je ležao na zemlji sa polomljenim nogama i rekao mu: „Šta tu ležiš! Ustaj"."

..
Joj...ooo kakav penal!
tako mu i treba
pa ti stani na stazu da uhvatiš KRUPAN snimak...
šta mislite jel ima tu odgovornosti ovog reli vozača .. ja nevidim .. mislim ovde nema priče o prilagodjavanja
brzine uslovima voznje jerbo nije u pitanju javni put .....
mislim nadam se da je cura prezivela![]()

Nema šta "manje *****j", da ginem zbog budala neću, a ako ti voze VW - to je samo pokazatelj. Pokazatelj da, ako hoću da sačuvam živu glavu, posebno obratim pažnju na takve. Ne kažem da su svi takvi, ali očigledno da većina jeste, posebno ovi što voze novije.

И мој кум ми стално кука зашто ја кад год видим Голф, Пасат, Ауди или БМЊ кажем "види стоку џиберску" и почне са причом "не можеш тако да а приори осуђујеш њањања...". То би и било у реду да се не испостави да сам ја у не баш 90, али 85% случајева у праву. Једноставно - то је аксиом.