Saobraćajne nesreće!

Немам појма... Сад сам нешто роварио по Јутјубу и налетео на ово. Реакција је била:eek::eek::eek:!

...................................................

E ипак има неких информација, сад их изгуглах:

Чланак

Poslednja izmena:
Ovaj ludak sto je pokosio ljude kod VMC na Karaburmi

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=57038&sectionId=39

"Naš sagovornik rekao je da je pomahnitali vozač pokušao da pobegne posle nesreće.

- Kada se automobil zaustavio, vozač je stisnuo gas do daske. Međutim, posle deset metara ispala mu je poluosovina, pa je stao. Jedva je izašao iz kola. Odmah sam primetio da je pijan. Klatio se i pričao nepovezano: „Pio sam zbog devojke! Ona je za sve kriva!" Onda je pogledao prema jednom momku koji je ležao na zemlji sa polomljenim nogama i rekao mu: „Šta tu ležiš! Ustaj"."

Ja bih ga izlomio tom poluosovinom sto je ispala.

Sta reci...

"– Мисли ли смо да ће камион на крају експлодирати. Резервоар се одвалио и бензин је почео да шикља на све стране. Хвала Богу да није све одлетело у ваздух – говоре узбуђени становници Улице Баја Пивљанина.

Сатима после овог несвакидашњег удеса читавом улицом ширио се мирис бензина, а радознали пролазници застајали су да би коментарисали догађај."
Politika OnLine

pa ti stani na stazu da uhvatiš KRUPAN snimak...
šta mislite jel ima tu odgovornosti ovog reli vozača .. ja nevidim .. mislim ovde nema priče o prilagodjavanja
brzine uslovima voznje jerbo nije u pitanju javni put ... :( ..
mislim nadam se da je cura prezivela :(

ooo kakav penal!
tako mu i treba
Joj...
pa ti stani na stazu da uhvatiš KRUPAN snimak...
šta mislite jel ima tu odgovornosti ovog reli vozača .. ja nevidim .. mislim ovde nema priče o prilagodjavanja
brzine uslovima voznje jerbo nije u pitanju javni put ... :( ..
mislim nadam se da je cura prezivela :(

Jeste.
Prelom desne noge je sve što je "zaradila" jer je aparat otišao u K. i nije mogla prodati fotke...
Elem, mislim da su krivi organizatori.
Trebali su ograditi publiku, a i trebalo bi da se kontroliše broj fotografa na jednom mestu... Pogledaj šta je tu bliceva krenulo da tuče... Garant nije on ni video jadnu devojku...

Još jedan od razloga zašto mrzim VW i sve oko njega.
U poslednjih godinu i po dana, ovo je treći sudar na istom mestu koji se dešava na istu foru.
I sva tri puta su uzročnici sudara bili kreteni u vozilima VW koncerna. Slučajnost? Ne bih rekao. U naseljenom mestu obilaze kolonu ili vozilo koje skreće levo. I u sva tri puta su mogli da nastradaju nedužni pešaci.

dsc04717-1.jpg

dsc04720-2.jpg

Kao i ovaj sada. To što je kupio, njemu kao putniku u istom, dobar i siguran auto ne znači da je dobar i siguran za ostale učesnike u saobraćaju i da sad može da pegla sve redom i da ga boli dupe za iste. Da je kojim slučajem udario Peglicu u vrata a ne u bok - čisto sumnjam da bi vozač Peglice prošao nepovredjeno. Oba putnika iz iste su, hvala Bogu, nepovredjeni, ali pogledajte sledeće. Ta Peglica je 15 metara bukvalno letela postrance preko trotoara. Jedno 50 puta dnevno čekam tu na tom mestu da predjem ulicu, šta bi bilo da sam i ovog puta tu bio? Poginuo bih sasvim sigurno zbog kretena i idota. A sva ti puta su ti kreteni i idoti vozili šta - pa VW. Prvo Golf 4, pa onda Passat B5 i sad Audi A6. Pritom sam svedok još jedno milion kršenja saobraćajnih propisa od strane ljudi koji voze VW. Pa ja ne znam više kako da nazovem te ljude - stokama, seljoberčinama, budaletinama?
Da spomenem da je ovome pajseru u Audiju posle došao da ga savetuje još jedan pajser - takodje u Audiju. :thumbdown:

Nema šta "manje *****j", da ginem zbog budala neću, a ako ti voze VW - to je samo pokazatelj. Pokazatelj da, ako hoću da sačuvam živu glavu, posebno obratim pažnju na takve. Ne kažem da su svi takvi, ali očigledno da većina jeste, posebno ovi što voze novije.

Nema šta "manje *****j", da ginem zbog budala neću, a ako ti voze VW - to je samo pokazatelj. Pokazatelj da, ako hoću da sačuvam živu glavu, posebno obratim pažnju na takve. Ne kažem da su svi takvi, ali očigledno da većina jeste, posebno ovi što voze novije.

3:2

'Оћемо обредно спаљивање!:vudu::zurka::mrgreen:
Нису сви у БМЊ-у, ВЊ-у и Аудију џибери, али велика већина јесте. И то је тако. Мени је ГС-а - донатора органа на паркингу ударио џибер који вози шта друго до БМЊ (5-ца с почетка 90-их). Е пошто је лик грмаљ и једно је 10 пута јачи од мене, ја сам лепо узео шило и око 3 ујутру шкрррвррршквррр - нацртао му слику за успомену на блатобрану.:mrgreen: И мој кум ми стално кука зашто ја кад год видим Голф, Пасат, Ауди или БМЊ кажем "види стоку џиберску" и почне са причом "не можеш тако да а приори осуђујеш њањања...". То би и било у реду да се не испостави да сам ја у не баш 90, али 85% случајева у праву. Једноставно - то је аксиом.:)
А да има будала и у другим колима - има. Моја саобраћајка је била ни мање ни више него са Ситроен Ксантијом.:maramica:

Poslednja izmena:

Back