zizitamia
Veoma poznat
- Poruka
- 11.592
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre neki dan sam se vraćao iz Grčke...kritična deonica kroz Makedoniju je prošla glatko...svi poštovali propise, nije bilo preticanja na punu liniju, kolona se kretala prilično glatko. Kako smo ušli u Srbiju počelo je divljanje vozača. Sledio sam se kad je cisterna iza mene (5-6 automobila iza i toliko ispred mene) krenula da pretiče sve nas na punoj liniji u Grdeličkoj klisuri. Nije ni pokušao da se ubaci kad je video vozila u susret, nego su svi morali da koče.Ja ne znam sta je ovo ljudi ovog leta ginu na putevima kao muve
http://www.kurir-info.rs/sudar-slepera-poginuo-sofer-na-ibarskoj-magistrali-clanak-899993
jos jedna saobracajka sa smrtnim ishodom
Da li su naši panduri previše tolerantni pa i naši i stranci podivljaju kad pređu u Srbiju?
Zabranom se ništa ne dobiva, tada nastupa ilegala, a ona je mnogo opasnija. Onoga ko je sklon vožnji triba učlaniti u neki auto moto klub da prođe školu vožnje. Klinci jako brzo uče i ako ne prođu divljanje nikad neće postati pravi vozači. Ne mislim na divljanje na cesti već na stazi. Škola čuda radi!!slazem se 100%
Deci treba ZABRANITI da voze bilo kakve motore i skutere.
Ljudi koji voze motor se dele na one sto su vec pali, i na one koji tek treba da padnu.