Saobraćajne nesreće!

cisterna1.jpg

Ja ne znam sta je ovo ljudi ovog leta ginu na putevima kao muve

http://www.kurir-info.rs/sudar-slepera-poginuo-sofer-na-ibarskoj-magistrali-clanak-899993

jos jedna saobracajka sa smrtnim ishodom
Pre neki dan sam se vraćao iz Grčke...kritična deonica kroz Makedoniju je prošla glatko...svi poštovali propise, nije bilo preticanja na punu liniju, kolona se kretala prilično glatko. Kako smo ušli u Srbiju počelo je divljanje vozača. Sledio sam se kad je cisterna iza mene (5-6 automobila iza i toliko ispred mene) krenula da pretiče sve nas na punoj liniji u Grdeličkoj klisuri. Nije ni pokušao da se ubaci kad je video vozila u susret, nego su svi morali da koče. :evil: Da li su naši panduri previše tolerantni pa i naši i stranci podivljaju kad pređu u Srbiju?

slazem se 100%

Deci treba ZABRANITI da voze bilo kakve motore i skutere.
Zabranom se ništa ne dobiva, tada nastupa ilegala, a ona je mnogo opasnija. Onoga ko je sklon vožnji triba učlaniti u neki auto moto klub da prođe školu vožnje. Klinci jako brzo uče i ako ne prođu divljanje nikad neće postati pravi vozači. Ne mislim na divljanje na cesti već na stazi. Škola čuda radi!!

Ljudi koji voze motor se dele na one sto su vec pali, i na one koji tek treba da padnu.

Nebi reka,divljaci i pravi ljubitelji motocikala nisu isto. Pravi motociklisti se vrlo rjitko ozljede, voze se i guštaju u vožnji.

Ovo nije divljanje već velika škola( kontrolirani uvjeti) Veliki majstor Paky iz Pakoštana!

50 nije sigurno, verovatno ne ispod 80, bocno u banderu, verovatno po mom slusanju, mada to nepise nigde i glupo je ali ipak nagadjam, on je usporio, one su htele da ga preteknu kada hteo da skrene desno, i izgurao ih je sa puta, bocno su zagrlile autom banderu najgori slucaj!

pa razmisli ajde realno, vozi si naseljenim mestom, i skrenuo levo bez zmigavca, mozda je i raskrsnica tu nema obilazenja, dali onaj sto te obilazi treba da udari u betonsku prepreku i da nastavi dalje pa tek onda da udari bocno i da poginu dve osobe, i dve tesko povredjene, sta vozili su 50, sa 50 bi se zaustavili za kratko rastojanje, neka su i 70 , ovo ne bi bilo, a tebe drze u zatvoru zbog medija, tesko njihovim majkama!
i to skretanje bez zmigavca mi se squrcilo vise, pa pogledaj dal te neko obilazi, daj prokleti zmigavac i pogledaj dal je neki ludak krenuo da obilazi, stari automobili imaju takve smigavce da se jedva vide! pogotovo na auto putu kada naidju turci, ni zmigavac ni nista a skoro bocno da te ziguraju! Tako neko kada skrene nebitno i desno, i kad mu kazem sto nisi dao zmigavac, ipak je iza cela kolona, jos se ljute, sta neka koci majkemu ga itd, budala do budale!
citat iz teksta novina pres
Do nezgode je, kako je saopšteno iz kragujecačke policije, došlo kada je Ivica K. automobilom marke "fiat marea", koji se kretao desnom saobraćajnoj trakom u ulici kneza Mihaila, oko 3.20i, naglo skrenuo u levu stranu, pa je došlo do kontakta tog i vozila marke "audi 80" u kome se nalazilo pet devojaka iz Kragujevca, a kojim je upravljala Marijana V.

Nakon tog kontakta "audi 80" je udario u betonski branik na razdelnom ostrvu, nastavio kretanje i levom bočnom stranom udario u metalni stub ulične rasvete.

Back