Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
kako je bre preziveo ovo sunce ti o,O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li imate utisak da kako dodje leto i vrucine, pojedini ljudi bukvalno polude u voznji? Upadaju u rizike, preticu u krivinama, po punoj i slicno.
Takav vid ponasanja prouzrokuje mnogo nesreca sa smrtnim ishodom.
Svako ko divlja i vozi u makazice može da očekuje samo ovo:
http://www.kurir-info.rs/uznemiruju...a-ibarskoj-posle-udara-u-kamion-clanak-896455
![]()
Ja bi se zapito dal ste vi normalni tamo da ginete kao glineni golubovi, očigledno da niko ne provodi ni minut vremena sa svojim detetom nego ga samo šibne na ulicu. U moje vreme se znalo - igraš se u dvorištu do 10te godine, nema šta na ulicu da izlaziš. Posle 10 god, imao si pravo da odeš u obližnji park ali da guraš bicikl do tamo i predjes na zeleno. Kasnije sa 14-5 sam mogao na taš koji je cca malo dalje, opet jedan semafor. Par puta su me išibali roditelji kad im neko javi šta radimo u parku ili kako vozimo po trotoaru. Naučiš se pameti. Svako veče sam od 8-9h čitao knjigu kad se gasi svetlo i spavanje. Šta sad rade? Bulje do jutra u rijalitije i serije.
Pazi dete od 13 godina na motoru pa ti roditelji nisu normalni.
Ja se motora užasavam. Velika snaga i brzina a nikakva bezbjednost. U autu kada naglo zakočiš i pri 60km na sat nemaš nikakvih posljedica ako se neko ne zakuca u tebe. A pri toj brzina sa motora sigurno padaš.Svom detetu cu sve da dam i obezbedim ali motor dok sam ja ziv , na to nikada nece sesti...
ja bih motore dozvolio samo za ljude iznad 25 godina starosti. Jer tek tad se ljudi malo uozbilje i pocnu odgovornije da se ponasaju u saobracaju.
Ja skijam ceo zivot, i znam na osnovu skijanja , da koliko god da si dobar skijas, pre ili kasnije mora da padnes . E kad padnes na skijanju, zaradis neku modricu i to je sve, u najtezem slucaju prelomis nesto , dok kad padnes sa motora u najboljem slucaju zaradis prelome i frakture a u najgorem pogines.
Ljudi koji voze motor se dele na one sto su vec pali, i na one koji tek treba da padnu.
I sad neko da mi objasni, kako su uspeli njih dvojica da se pljusnu a obojica voze debele spore gmazove od kamiončina? Ta Ibarska magistrala je groblje za mnoge, da tolike godine ne prošire put mamlazi i ne dodaju po još jednu traku pa to je smešno