Vrlo verovatno,najjace je to sto nije ona planula spolja,nego planula u kabini,i covek iskoci iz kola,i kola upadnu u kanal..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vrlo verovatno,najjace je to sto nije ona planula spolja,nego planula u kabini,i covek iskoci iz kola,i kola upadnu u kanal..

ZNas li to da su svi poginuli bili na zadnjem sedistu i da nisu bili vezani pojasevima? Ljudi koji su bili na prednjim sedistima u Multipli su preziveli.
ZNas li to da su svi poginuli bili na zadnjem sedistu i da nisu bili vezani pojasevima? Ljudi koji su bili na prednjim sedistima u Multipli su preziveli.
kako su poginuli po tebi?
znaci nije djabe u EU obavezno svih pojasa
Jednom sam sestri pokazivao pri brzini od samo 50 km/h zašto je dobro biti vezan pri naglom kočenju...ili ćeš izleteti kroz šoferku
Ja sam po profesiji vatrogasac vec 14 godina... i ovo su sigurno jedne od najgorih stvari koje su u opisu nasega posla,takozvene tehnicke intervencije u saobracaju.Kad se vade smrskani ili preziveli iz smrskanog vozila...Sve i da hoce covek ne moze izbaciti slike iz glave ...
posto imas iskustva reci nam sta mislis kako su nastradali ovih troje u Fiat Multipli. Kolega botr kaze da su svi nastradali na zadnjem sedistu a ne na prednjim ?
Sad sam išao do mesta nesreće, ponovo u mojoj ulici ( to je nekih 2,5 km pravca, širok put i prosečna brzina kojom voze je 80 km !!!!!!??? ) Poginulo je dete, prvi osnovne. Vraćao se iz škole, išao je autom...Auto je stao preko puta njegove kuće, mali je izašao i krenuo iza auta da pretrčava put, a drugi automobil koji je dolazio u susret njima ga pokupi i naravno ubije na mestu. Taj što je išao automobilom je vozio prekoračenom brzinom jer je udaljen od udarenog i odbačenog tela jedno 20 metara, sigurno..
Tragedija, tragedija..i tako svake godine mojom ulicom, policija ne reaguje, saobraćajna ne reaguje, opština ne reaguje, mesna zajednica ne reaguje..