Poginuo maloletnik za volanom
Maloletnik za volanom izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubio život. Još troje maloletnika iz Kruševca povređeno. Do nesreće je došlo kada je "pežo 206", kojim je upravljao maloletni N.M, sleteo sa puta.
Šesnaestogodišnji N.M. iz Kruševca izgubio je život, a još troje maloletnika je povrećeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros nešto posle četiri časa u Kruševcu.
Do nesreće je došlo kada je automobil marke "Pežo 206", kojim je upravljao maloletnik bez vozačke dozvole, sleteo sa puta.
Teške telesne povrede zadobio je S.T. (17), a lake P.P. (17) i M.S. (18), svi iz Kruševca. Povređeni su hospitalizovani u Zdravstvenom centru Kruševac.
"U ranim jutarnjim časovima primljena su dvojica povređenih na hirurško-ortopedskom odeljenju. Na hirurškom odeljenju primljen je bolesnik sa povredama glave i grudnog koša, koji se ne nalazi u životnoj opasnosti, a na ortopediju bolesnik sa povredama potkolenice i pripremljen je za operaciju", rekao je načelnik hirurgije u Zdravstvenog centra Kruševac doktor Miroljub Smiljković.
Uviđaj su izvršili nadležni istražni sudija i javni tužilac i saobraćajna policija Policijske uprave u Kruševcu.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/748798/Poginuo+maloletnik+za+volanom.html
mada prica koju sam ja chuo je malo drugachija, decko koji je poginuo nije vozio auto, auto je ukraden(od koga ne znam), i decko koji je poginuo danas je trebao rodjendan da slavi....tragedija